• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

:43:

Ben de Haribo sayfasını beğendim aylar önce ama neden bana hiç denk gelmiyor bu haribolar diyip duruyordum .Meğerse beğenmek ve yorum yapmak lazımmış öyle mi?:66: Teşekkürler bilgilendirdiğin için bundan sonra öyle yapacağım

rica ederim canım

kızlar ben bioblasa dün iletişim bölümünden yazdım ama bana mail falan gelmedi Allah Allah :26:

haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr

özgecik pantene ve nescafeden nasıl numune aldın?

Giriş Yap | Facebook
Umarım doğru yollamışımdır. (düzeltiyorum: offf yanlış olmuş link kusura bakma)

Bolca hindi yemek kitabı sadece hindi ile yapılan yemeklerden mi oluşuyor?

Son düzenleme:
haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr

özgecikim yine herzamanki gibi yardımsever ve açıklayıcı sağol canım yaa:43: nesfit falan diyosunuz ben hiç denemdim göndersinler diye,az mı göndreiyorlar,pantene nasıl ne boy?

kocim bıktım senin kargolarından diyerek içeri adımını attı
:40::40::60::60:
yanlız o benden meraklı kargomu açılmadan açmak bir nasip olmadı:1:
eline geçeni parçalıyor ilk kendi görüyor birde bıktım kargolarından diyor

denemek bedavadan 4 adet ufak tek içimlik değişik markalarda
salep göndermişler
hepsini deneyip siteye yorum yazmamı istemişler
eşimde sakın tek başına deneme diyoo :46:
ay öldürüyor bu adam beniii:60:
sanki salepler bir yere kaçıcak :60::60:

baby stardan iki adet bebek bezi geldi banada bugün :) yalnız sadece bez göndermişler insan bişyler daha koyar ama dimi :9: bide zeytinyağı firması kargo geri gitmesin diye ödemeyi kabul etmişler kargocu söyledi oda geldi işaret parmağınızın boyunda iki parmak kalınlığında bile olmayan ince küçük minik bi şişede azcık yağ :9: Allahtan kargo parası vermemişim :37: yeni numune yokmu kızlar

kocim bıktım senin kargolarından diyerek içeri adımını attı
:40::40::60::60:
yanlız o benden meraklı kargomu açılmadan açmak bir nasip olmadı:1:
eline geçeni parçalıyor ilk kendi görüyor birde bıktım kargolarından diyor

denemek bedavadan 4 adet ufak tek içimlik değişik markalarda
salep göndermişler
hepsini deneyip siteye yorum yazmamı istemişler
eşimde sakın tek başına deneme diyoo :46:
ay öldürüyor bu adam beniii:60:
sanki salepler bir yere kaçıcak :60::60:

afiyet bal şeker olsun cnm:68:

Back