• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

oh ne güzelll:46: selam süle teyzecike. bende buralardayım gördüğün gibi.bakıyoz daha bişey gelmedi:27:

onunda sana slmı var yivrum :3:ya ben bu denemek bedava sitesine çok sinir oldum:20::19: onca yorum yazıyom anca 2 tanesini yayınladı bide oturup güzel güzel yazıyom kafa patlatıyom yayınlamıyolar umutlar tükeniyo cano azcık hediye bişey gönderselerdi pehh iyi olacahtı ya:43::37:

alla alaa:41: niye öyle yapıyolarki.arayıp diycem yaa bu güzel kızcağızı kaybediyonuz bak,çok şey kaçırıyonuz çabuk ürün gönderin :65::40::64: umudunu yitirme bacım ne kaybetcenki.ben seviom o siteyi.:70:

alla alaa:41: niye öyle yapıyolarki.arayıp diycem yaa bu güzel kızcağızı kaybediyonuz bak,çok şey kaçırıyonuz çabuk ürün gönderin :65::40::64: umudunu yitirme bacım ne kaybetcenki.ben seviom o siteyi.:70:

bi kaç beleş ürün yollasa bende sevcem emme olmuyo yav:43: hem yeni üründe eklemiyolar yorum yapmadığım ürün kalmadı :27::63:

zühre pardesü yine oylama yapıyor galiba.ben pek anlamıyorum bunun mantığını ama neyysssee:12::12:

Zühre pardüsenin çekilişleri anketleri doğru.Zühre firması çok büyük bir firma ve kendilerini dahada duyurmak için böyle sosyal medya reklamı yapıyorlar.Ben şimdiye kadar hiç duymamışdım ve arkadaşım sayesinde haberim oldu.Pardüse kazanan arkadaşlarım var ordan biliyorum.

Zühre pardüsenin çekilişleri anketleri doğru.Zühre firması çok büyük bir firma ve kendilerini dahada duyurmak için böyle sosyal medya reklamı yapıyorlar.Ben şimdiye kadar hiç duymamışdım ve arkadaşım sayesinde haberim oldu.Pardüse kazanan arkadaşlarım var ordan biliyorum.

ayyy işallah bende kazanırım ozaman anacığıma :66::66: umutlandım bak şimdi.teşekkürlerr.:34:

Roziden günlük ped

Huggies'den kardeşim için istedğim gece altını ıslatmasın diye külot bezlerden geldi :66: :66: :66:

Back