• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Bana en son bolca hindiden yemek kitabı ve denedim biliyorumdan bebek bezleri geldi..Aramıza yeni katılan arkadaşlar varsa O.B'den de numune istemeyi unutmasınlar.Küçük pakette tampon yolluyor..

kıslarr bura sayesinde numuneliklerin geldiğini öğrendim ve bikaç yere mail attım :D çokca numune istedim hadi bakalım hafta içi gelcek mi :D
:52::52::52::52:

Bana en son bolca hindiden yemek kitabı ve denedim biliyorumdan bebek bezleri geldi..Aramıza yeni katılan arkadaşlar varsa O.B'den de numune istemeyi unutmasınlar.Küçük pakette tampon yolluyor..

filizim ben bugün gratisten alışveriş yaptım orda da torbaya birkaç ufak paket o.b. tampon koydular eve geldiğimde farkettim tampon numunesi verdiklerini :1:

sitede şikayet bölümü yok sadece iletişim var iletişimede arayan adam cevap veriyor nereye şikayet edecem ben bunları ? yapabilecegim başka bişy yokmu kızlar

canm merhaba
az önceki arkadaşın dediği gibi şikayetvar.com a şikayetini yaz.onlar şikayetçi oldugun firma yetkililerinede iletiyolar diye biliyorum. bende büyük bi firmada çalışıyorum mesela şikayetvar.com a yazılan şikayetleri bizimkiler gayette dikkate alıyolar.terbiyesiz adama bak.sonuç olarak bir firmayı temsil ediyor.öyle şey olurmu

Eyüp Sabri Tuncer'den ürün alan var mı kızlar?

ben aldım ama hala gelmedi.bu hafta içi gelir.ama şeye sinir oldum.yılbası kampanyasından 10 paket aldım.sılk touch hemen bitmişti aslında onu cok istiyodum..ben sipariş verirken sadece krem 12.90 tl ydi şimdi 1.90 tl ye indirmişler.önceden indirselerdi ya

ben aldım ama hala gelmedi.bu hafta içi gelir.ama şeye sinir oldum.yılbası kampanyasından 10 paket aldım.sılk touch hemen bitmişti aslında onu cok istiyodum..ben sipariş verirken sadece krem 12.90 tl ydi şimdi 1.90 tl ye indirmişler.önceden indirselerdi ya

ama o stokta kalmadığı için sadece silky touch indirimli.zaten stokta da yok :D

canm merhaba
az önceki arkadaşın dediği gibi şikayetvar.com a şikayetini yaz.onlar şikayetçi oldugun firma yetkililerinede iletiyolar diye biliyorum. bende büyük bi firmada çalışıyorum mesela şikayetvar.com a yazılan şikayetleri bizimkiler gayette dikkate alıyolar.terbiyesiz adama bak.sonuç olarak bir firmayı temsil ediyor.öyle şey olurmu

saol canım öyle yapacam yaptıgı büyük saygısızlıktı, teşekkür ederim caınımcım :71:

canlarım merhabaa:3::3: lütfen çok acil bir şey rica ediyorum.evinde tutku bisküvi olan acil arkasındaki barkod numarasını bana yazabilirmi!!! çok acil ama bekliyorum.lütfenn:45::45:

seno-seno barkod numarası ..
8 690526693163 bu 3 lü tutku paketiydi..

Son düzenleme:
8690526093161
canım bu 132 glık standart bakkallarda satılan tutku paketinin
umarım işine yarar

İnternet üzerinden alışverişle ilgili arkadaşımın gerçekleştireceği akademik bir çalışma için en az iki kez online alışveriş deneyimi olanlara bir anket uygulaması gerekmektedir, görüyorum ki online alışverişle yakından ilgilisiniz..Yalnızca 5 dk'nızı ayırıp anketi cevaplarsanız ve online alışveriş yapan arkadaşlarınıza linki gönderirebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..

anket

Back