• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

bayanseyma,seno_seno,eslemimm,nasmina78,bahark,filizim,esumar,berrin.y,matchless06,

maşallah kızlarr:nazar: kocaman bir aile olduk :):21:
birde kocaman bir numune mağazası kadar numunemiz olsa dimi :1:

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)

bayanseyma,seno_seno,eslemimm,nasmina78,bahark,filizim,esumar,berrin.y,matchless06,

maşallah kızlarr:nazar: kocaman bir aile olduk :):21:
birde kocaman bir numune mağazası kadar numunemiz olsa dimi :1:

işte o zmn tam süper olardıı:52::52::52:

benim cola t shirtüm gelmiş bugünn:21:
kocaman bişey,medium boy ama çok büyük.mavi renk
üstünde " bi yerden başlamak gerek" yazıyo :9:

hanımlar facebookta ülker yapıyomuş bi kampanya. mutlu anlarınızı yazın hediyelerimizi alın die:D
benm facebookum yok olanlar yapsın da güzl şeyler kazansın =):27::27:

kızlar merhaba,
facebookta haribonun sayfasını beğeniyorsunuz her salı ve cuma haribo günü oluyor gönderilen iletiyi beğenmeniz ve yorum yapmanız yeterli 10 kişiye 1er kg. haribo yolluyorlar bana henüz çıkmadı ama size bildireyim dedim

ohh bee en sonunda bana d döndüler bioblas'tan. Hatta az önce junk mail kutuma baktım birkaç gün önce oraya da mail atmışlar boşuna kızmışım bana dönmüyorlar diye :3:
Tekin Acar'a da katıldım her ne kadar cevabını tam bilmesem de şansımı deneyeyim dedim.

Bu arada fikrimühim'den ilk anketimi doldurdum tefal actifry ile ilgili. Hep böyle anketler mi gelecek ürün göndermeye ne zaman başlayacaklar bana onun bir zamanı var mı acaba kızlar?

:43:
kızlar merhaba,
facebookta haribonun sayfasını beğeniyorsunuz her salı ve cuma haribo günü oluyor gönderilen iletiyi beğenmeniz ve yorum yapmanız yeterli 10 kişiye 1er kg. haribo yolluyorlar bana henüz çıkmadı ama size bildireyim dedim

Ben de Haribo sayfasını beğendim aylar önce ama neden bana hiç denk gelmiyor bu haribolar diyip duruyordum .Meğerse beğenmek ve yorum yapmak lazımmış öyle mi?:66: Teşekkürler bilgilendirdiğin için bundan sonra öyle yapacağım

fikrimühüimden ürün glecek die bişi yok sadece kampanya sırasında mail gelir davet edilirsin yakalarsan daveti ürün gelir dener yorum yaparsın sınırlı sayıda oluyo şanslı olman gerek öyle ürün falan gelmez durduk yere yani:D

haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr

haribo 5 aydır gülmedi bana sinir ouyorum yaaaaa tekin acardan kazandım ama lancome krem arkadaslar şöyle bişi yapalım yeni gelenler icin numune kazandıgımız yerleri yazalım fikir olsun onlara da soru sorup cevapsız kalıyorlar sonra onlarda yararlansın böylece ilk ben baslayayım kargo ücreti ödemeden gelen numune ve hediyeler (eski kampanyaları yazmıyorum tabi)
bioder qspa dogadan pantene rozi herobaby kozlab glade avon anew indesit annemin yemekleri kitabı bolca hindi yemek kitabı nescafe nesfit vitalift eskileri ve hediyeleri yazmıyorummmmm bu kadarrrrrrrrrrr

sağol canım bende bioblas, bioder,qspa ya mail attım bakalım

Back