• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

Kargo ücretli diye mail gelince ben istemedim. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca iyi ki de istememişim. :19:

evet canım adam zaten açar açmaz tavırlı konuşuyordu konuşmaya başladığında ses tonu tuhaftı niye geri gönderdiniz derken bile azarlar gibi söyledi sonrada saçmalamaya başladı hiç yakıştıramadım demiycem zaten adı sanı belli olmayan bi firma bide utanmadan yanınıza bırakmam ben bunu göreceksiniz diye tehdit ediyor utanmaz :57: ne yapabilecekse :63: telefon numaram var işte ondan çekiniyorum başım belaya sokmasa bari beklenir öyle diyen bi gerizekalıdan hem söylediğin ücretin iki katı ücret iste hemde niye ödemedin senin paranımı ödiycem ben tekrar gönderiyorum almak zorundasın almazsan yanına bırakmam de nasıl bi saygısızlıktır çözemedim, hele bişey yapmaya kalksın pişman ederim tüm şikayet sitelerine yazmazsam bende ...
çok iyi yapmışsınız kızlar aman bulaşmayın iki gr. numune gönderip bi sürü para taleb edip ardından da sizi sorumlu tutup savrulan tehditler cabası pişman oldum bulaştıgıma :57: bi daha kargo ücreti isteyen bi firmadan da bişy almam zaten kulağıma küpe oldu sözlerinde durmayıp baş ağrıtıyorlar ...

benimde nesfitim geldi nihayet akşam eve geldim üst kattaki arkadaşım koca bir paket getirdi kargo diye ne bu acaba derken nesfit kırmızı meyveli çıktı süper genelde tahıl gevrekleriyle aram iyi değil ama içinde kırmızı meyveler helede çilek olunca süper

kargo ücreti isteyen firmalar zaten müşteri mmnuniyetini önemsemiyor demektir ve onlardan numune istememek gerek böyle sorunlar olabiliyor sonunda

sevgili colgate geldi sonunda
eşime ve bana
14 ml diş macunu :63:
50 ml. ağız bakım suyu :41:
ve birde kalem kutusu gibi bir çantasıyla birlikte:37:
biraz cimri davranmışlar ama neyse teşekkür ettik :57:

benimde nesfitim geldi nihayet akşam eve geldim üst kattaki arkadaşım koca bir paket getirdi kargo diye ne bu acaba derken nesfit kırmızı meyveli çıktı süper genelde tahıl gevrekleriyle aram iyi değil ama içinde kırmızı meyveler helede çilek olunca süper
bana hala gelmedi yaa....
sevgili colgate geldi sonunda
eşime ve bana
14 ml diş macunu :63:
50 ml. ağız bakım suyu :41:
ve birde kalem kutusu gibi bir çantasıyla birlikte:37:
biraz cimri davranmışlar ama neyse teşekkür ettik :57:

evet kesinlikle çok cimri davranmışlar
ağız bakım seti deyince aham şaham bişey sanmıştım

bende bakım kiti diyince birşey sandım:19::1:

güle güle kullan cnm :13:

slm arkadaşlar benimde roziden paketim geldi parlak gülüşten gelen giden yok gelmesi önemli değilde listede ismi olmayanlarada gelmiş :72:rozi marka ürünleri hiç kullanmamıştım deneyelim bakalım sağolsunlar nede güzel paketlemişler kızlar hediyenin iyisi kötüsü olmaz bir çöp parçasıda olsa insanın hoşuna gidiyor teşekkürler numune gönderenlere:79:

kızlar dün colgetem geldi..
minnacıklar ama makyaj kutusu çok kötü...
ama yinede tşk ederim :))

arkadaşlar Leydi Kozmetik fecbook sayfasında mini yarışma düzenlemiş ilginizi çeker.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar benimde roziden paketim geldi parlak gülüşten gelen giden yok gelmesi önemli değilde listede ismi olmayanlarada gelmiş :72:rozi marka ürünleri hiç kullanmamıştım deneyelim bakalım sağolsunlar nede güzel paketlemişler kızlar hediyenin iyisi kötüsü olmaz bir çöp parçasıda olsa insanın hoşuna gidiyor teşekkürler numune gönderenlere:79:

Leydi kozmetik yarışma fecbook sayfasında:79:

slm arkadaşlar ben de şimdi bioblastan numune istedim gelecekmi bilmiyorum çünkü ilk defa denedim işallah gelir.

arkadaşlar roziden numune istesem gelirmi acaba kargo parasın benmi öderim bilgisi olan varmı .

Back