• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

sitede şikayet bölümü yok sadece iletişim var iletişimede arayan adam cevap veriyor nereye şikayet edecem ben bunları ? yapabilecegim başka bişy yokmu kızlar

ya sitede sorun var her yazdıgım mesaj neden ikiş defa çıkıyor anlamadım

Son düzenleme:
slm sekerlerr:87:
bugün bingodan bulaşık tableti kazanmışım o geldi içinde 25 tAne poşetli olandan dünde colgatem gelmişti şimdi bi tek cola cola tişörtüm gelmedi bakalım darısıda ona inşallahhh :24: :82: :1:

kızlar okul perdesi yardımı yapan site hangisiydi facede öğretmen arkadaşlara yazacamda köylerde olanlar var ...
melike bulaşık tabletini nerden kazandın kız :16:

Herkese merhaba hanımlar,

Forumu uzunca bir süredir dışarıdan :) takip ediyordum. Bugün nihayet üye de oldum. Yaşadığım bir olayı sizinle de paylaşmak istedim. Bolca'dan yemek kitabı istemiştim ben de. Geldi, kargo ücreti falan da ödemedik. Mutlu olduk tabii. :) Neyse annem inceldi kabak çekirdeği alalım dedi. Neyse sipariş verdim. Öncelikle denemelik 200 gr.lık fiyatı 5.-TL'lik bir kavanoz aldım. EFT ücreti 3.-TL ödedim. Neyse dedim sineye çektim. :) Bu gün çekirdekler de geldi. 6.-TL kargo ücreti almışlar. Çekirdeklerden daha pahalı kargo ücreti ödemiş oldum. Bir yemek kitabını gönderirken kargoyu ödeyen firma sipariş verince birden bire değişti maalesef. İnanın çok bozuldum bu işe...:47:

banada agrilia yamuk yaptı :)) :9: hala nereye şikayet edeceğimi çözemedim başımı ağrıtmasalar bari :37:

Benim de colgate'm geldi bu gün bu arada. Makyaj çantası diye adlandırdıkları şey çok kötü. Colgate'te hiç yakışmıyor.:19:

bioblaslarım geldi.zaten şampuanını kullanıyordum yoğun bakım kremide harikaymış.numune göndermeleri iyide oluyo yarın alıcm kremden..avonda kağıt gibi numune gndermiş sürmem bile..başkada gelen giden yoookkk:43:

Back