• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bedava numuneler(kampanyalar) paylaşım

bu şekilde oy istemek yasak kızlar bilirsiniz daha önce ceza almıştı bir arkadaş aklınızda olsun
bol şans:64:
oy veriyorum ikinizede :P

Son düzenleme:
canım diğer topikte bir arkadaş oy istemişti de ceza almıştı tam hatırlamıyorum uyarmak istedim sadece :)
bu şekilde oy istemek yasak yazmışlardı hatta
birde blog reklamı yapmakta yasak demişlerdi :)

kızlar dün anew krem ve avon kataloğu bugünde lansion dan süt saklama poşeti ıslak mendil göğüs pedi göğüs ucu kremi geldi birer tane :64:

yalnız bişy anlatacam size şu alligra zeytinyağı varya hani 5 tl kargo ücreti istiyodu numune için bende erken hasat zeytinyağı istedim kargo ücretide en fazla 5tl nasılsa diye kabul ettim kargo bi geldi 9 tl kargo ücreti :53: uçakla göndermişler bana böyle bişey söylenmedi, zaten azcık bişy gönderdikleri bende vermek istemedim o kadar parayı iki kilo zeytinyağı alırım o paraya :9: hem söyledikleri ücretin iki katı almadım kargoyu adam bugün aradı alligradan kargo göndermiştim neden geri gönderdiniz dedi bende kargo ücreti çok fazlaydı söylediğiniz ücret farklıydı dedim ama ben size mail gönderdim sizde onay verdiniz diyor ( göndermeden kargo ücreti en fazla 5 tl tutuyor şeklinde bir mail gönderiyolar istiyosan onay yazıyosun) bende 5 tlye onay vermiştim bu kadar tuttu dedim hayır 5 tl tutmuştur daha fazla tutamaz dedi bende daha fazla tutmasa alırdım zaten bu koşullarda alamam dedim kargoyu geri gönderdiğiniz zaman firma bizim maaşımızdan kesiyor ben mecburmuyum senin paranı ödemeye gibisinden ters ters konuştu :57: bende söylediiniz ücret olsaydı bi sorun olmıycaktı benim sorunum değil iyi günler dedim adam kapatırken ben bunu size ödetirim ama yanınıza bırakmam dedi :53:
manyak herif ne biçim bi firma bu ya neler söyledi telefonda şimdi söyleyin kızlar nereye şikayet edebilirim ben bunları ? ve elinde telefon ve adresim var bişey yapabilirmi almadığım için?

yakamozum firmanın iletişiminde başka mail varsa mail at yada müşteri hizmetleri bölümü varsa oraya at veya ara
ya da şikeyetvar sitesine girip şikeyet et :) aklıma bunlar geldi canım
bu arada bişey yapamaz merak etme ne yapabilir ki? kargoyu alasın diye yapmıştır.

yakamozum firmanın iletişiminde başka mail varsa mail at yada müşteri hizmetleri bölümü varsa oraya at veya ara
ya da şikeyetvar sitesine girip şikeyet et :) aklıma bunlar geldi canım
bu arada bişey yapamaz merak etme ne yapabilir ki? kargoyu alasın diye yapmıştır.

ne bilim canım saçmasapan konuştu telefonda bide telefonum ve adresim var ya ondan sordum erkek sonuçta insanoğlu belli olmaz :) saol canımcım ben bi bakim siteye şikayet bölümü varsa yazayım oraya maile cevap veren arayan adammış inş. şikayet mesajlarınada o bakmıyodur yoksa direk siler ...

kızlar bu numunelikleri hangi firma nasıl gönderiyor nereden başvuruyorsunuz?

Back