• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sizde bulun kızlar bişeyler:D ne zamndır bişiler yok pek yeni:( kimse bakmıo artk buraya galibammm

prenses'cim bakmaz olur muyuz cnm aa :)

Online İşlem'i kullananlar hem zaman hem iPhone 3G kazanıyor.

1 Kasım - 31 Aralık 2009 tarihleri arasında Online İşlem'i kullanan müşterilerimiz, hem hatlarıyla ilgili işlemleri ücretsiz yaparken zaman kazanıyor hem de 30 iPhone 3G'den birini kazanma şansı yakalıyor.

TURKCELL - Online İşlem Kullan iPhone 3G Kazan

Buddy'ye her acıktığında Mentos yedirerek 1 puan kazanırsın . Buddy'ye Mentos Nane yedirirsen 3 puan kazanırsın . Buddy'yi arkadaşına gönderir ve arkadaşının Buddy'yi bilgisayarına yüklemesini sağlarsan 1 puan kazanırsın (Unutma! Buddy'yi aynı günde yalnızca 3 arkadaşına önerebilirsin.) Daha fazla bilgi almak ve Buddy'yle tanışmak için hemen tıkla http://www.mentosbuddy.com

rosense bana cevap olarak numune vermiyoruz demiş.....

ama ixora mail atmış 1 hafta içinde numuneniz yollanacaktır diye....

Yeni keşifler lazım özellikle kozmetik sitelerini anlayamıyorum ne kadar tanıtım yapıp ürünleri denememizi sağlarlarsa o kadarda geri dönüşü olacak onlar için....

rosenseye bende mail attım
ertesi gün cvp geldi
kargo ücretini ödemeyi kabul ederseniz gönderelim diye
ogunde kargoya vermişler
goggleye rosense yaz çıkar resmi sitesi iletişim bölümünden hallet

bende rsense yazdım ve cevap geldı bakalım ne olcak kargo ücreti var tabıkı hadı bakalım kızlar sızden etkılendım bende ıstedım....

Ben de rosense e mail atmıştım kargo ücretini kabul ederseniz yollarız dediler... Tekrar cevap attım kabul ediyorum diye , ama hala cevap gelmedi.. Ben de şimdi tekrar adresimi filan yolladım bakalım cevap atıcaklar mı?
İxoraya da attım cevap yok ...
Yok mu kızlar başka site filan ?

Ben de rosense e mail atmıştım kargo ücretini kabul ederseniz yollarız dediler... Tekrar cevap attım kabul ediyorum diye , ama hala cevap gelmedi.. Ben de şimdi tekrar adresimi filan yolladım bakalım cevap atıcaklar mı?
İxoraya da attım cevap yok ...
Yok mu kızlar başka site filan ?

cnm ixora bana da cvp atmadı ama numuleri yolladı gelir yani. :teselli:

Bende rosense mail attım ama yaşadığım ili sordular.anladım ki gidin mağzada test edin dicekler.bende tekrar mail atmadım rosense

Back
X