• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya aslında banada gelen cvp ta
numune dagıtımları
satış magazalarımızda dediler ve
benim bulundugum ilde satış yeri olmadıgı için gönderdiler
sanırım sen istanbuldasın
ondan olabilir

benim bulunduğum yerde ixora var ama bana gönderdiler

yaz metni cevirelim

massage dax bees wax into hair and scalp and style as desired .works great for curling braid ends,dreadlocks and with most heat appliances .for a cleaner scalp wash hair once a week with dax vegetable oil shampoo

kızlar az önce saçıma fön çektim azıcık yetti harika bir şey.ayrıca oldukça pahalıymış numuneler az ama bana baya bir yetecek yanlız bu ne için anlamadım broşüründede yok

dsc02125h.jpg

dsc02128d.jpg

Son düzenleme:

Ben açıklamaya çalışayım canım :uhm:
Dax Bees Wax'ı saçınıza ve kafa derinize masaj yaparak kullanın, istediğiniz gibi şekil verin. Saçı dalgalı/ kıvırcık yapmada, belik uçlarında, rasta yapmada, ve sıcaklık aletleriyle (yani fön, maşa falan) kullanıldığında harika sonuç verir. Daha temiz bir kafa derisi için saçınızı haftada 1 kere Dax Vegetable Oil Shampoo ile yıkayın.
Umarım yanlışım yoktur.:ecrin_bebek:

Ben açıklamaya çalışayım canım :uhm:
Dax Bees Wax'ı saçınıza ve kafa derinize masaj yaparak kullanın, istediğiniz gibi şekil verin. Saçı dalgalı/ kıvırcık yapmada, belik uçlarında, rasta yapmada, ve sıcaklık aletleriyle (yani fön, maşa falan) kullanıldığında harika sonuç verir. Daha temiz bir kafa derisi için saçınızı haftada 1 kere Dax Vegetable Oil Shampoo ile yıkayın.
Umarım yanlışım yoktur.:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim tatlımmmm opuyorumnanaktan

nerelere yolladın mesela canım? ben de çok yere yolladım ama sadece 2 yerden cevap geldi.(rosense ve ixora'dan)

bana da sadece ixora geldi. şimdi 30 ekimi bekliyorum. doğadan çay gelecek.
kıslar dax için link var mı. googleden dax mı yazdınız?

ixora da geri dönüyor aslında.fischem e ben de mail attım.ama hala cevap gelmedi.çok yere mail attım ama dönen olmadı...

ben sasırmısım ya banada ıxora gondermış maıl yollıcaklarmıs bu hafta rosense de alışverış yapmanız demıştı yollamıyolarmış

banada geldi mail bende kazanmışım...zemuszemus
yakında gelir colgate ağız bakım setim delikafadulden
bu aralar amma ballıyım aman nazar değmesin delikafadulden
ya yazın googla kampanya diye çıkıyo işte link vermek yasak bende öyle kazandım zemuszemus

kızlar nereden başvuru yaptınız?*hala geçerli bir kampanya mı?

banada en son rosenseden numune geldi.öncesinde gliss,miss alix,ixora,rozi,bioblas ,bioxsin

Son düzenleme:
miss alıx den ne geldı cnm hangı sıte ben bulamadımda bırde bıocos ne kı
cnmm şimdi baktm paketlere yanlş yazmışım.
miss alix ten 3 tane çok ufak parfm numune geldi kokuları harika meyve kokusu
ama bitti o 3 aylk bir süreymi sanırım bende şans eserim rasladm

arkadaşlar doğadan çay için katılan herkesemi mail gönderiyorlar.yoksa gönderim yapılacaklara mı??

Back