Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flormarın ürünlerinden bende kullanıyorum.
blog yazarları demişsin sitesinde blog mu yazıyoruz. biraz açarsan sevinirim ne yapmamız lazım.
doğadan çay henüz kimseye gelmedi sanırım. :sm_confused:
o link burada aylar önce konuşuldu canım herkes üye oldu ama bir kişiye bile kutu gelmemiş
yoktur diye düşünüyorum inşallah da öyledir..ben de yaptım onu bakalım ne zaman gelicek, doğuş çaylar yalan oldu zaten heralde..ixoradan numune istedim kampanyaları bitmiş, daha hiç bişey gelmedi bana,keşke daha önceden ixoradan isteseymişim..mafoldumbenaaa ilk defa duydum böle numune gönderimi olduğunu :) dermalogicada kargo ücreti varmı?
yoktur diye düşünüyorum inşallah da öyledir..ben de yaptım onu bakalım ne zaman gelicek, doğuş çaylar yalan oldu zaten heralde..ixoradan numune istedim kampanyaları bitmiş, daha hiç bişey gelmedi bana,keşke daha önceden ixoradan isteseymişim..mafoldumben
bir de kızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama bu sitelere tel. nomuzu yazıyoruz ya; beni reklam,anket falan yapmak için arayanlar arttı sizi de arıyorlar mı olur olmaz yere anket,tanıtım için falan?
yoktur diye düşünüyorum inşallah da öyledir..ben de yaptım onu bakalım ne zaman gelicek, doğuş çaylar yalan oldu zaten heralde..ixoradan numune istedim kampanyaları bitmiş, daha hiç bişey gelmedi bana,keşke daha önceden ixoradan isteseymişim..mafoldumben
bir de kızlar size de oluyor mu bilmiyorum ama bu sitelere tel. nomuzu yazıyoruz ya; beni reklam,anket falan yapmak için arayanlar arttı sizi de arıyorlar mı olur olmaz yere anket,tanıtım için falan?
evet zaten tc kimlik noyu kesinlikle vermemek gerek..ya da ona netten ulaşabilecekleri doğum tarihi vs. gibi bilgileri..hatta bazı sitelerde aylık gelir bile soruluyordu, o soru bile rahatsız etti beni..
bende dogum tarihimi yazarken bir önce yada bir kaş gün sonrasını yazıyorum :1ninca: