haribodan kazanan biri bizi bir aydınlatabilir mi acaba ?
fikrimühimden banada mail gelmiş nesfit için.
giriş yaptım ama katıldığınz kampanyalar bulunmuyor yazıyor. ayrıca bişeymı yapmak gerekıyor . anlamadım da.. gelecekmi bana yanii =?=
cnm benim bildiğim kadarıyla üye olup her salı ve cuma günü sayfalarını beğenmek gerekiyoTourmaline sadece üye olman yeterli canım. Başka bişi yapmaya gerek yok.
facede yazıyo haribolananlar saat ...de açıklanacak die, açıklanıyor adını görürsen verdikleri mail adresine bilgilerini yolluyosun gerçi bende kazanamadım ama böyle olduğnu okudum inş çıkar yahmm peki ben üye oldum ama devamlı çıkmış mı çıkmamış diye kontrol edemiyorum..kontrol etmesem de onlar mesaj falan atıyorlar mı size çıktı diye ?
cnm ben milupabebeğim için nerelere üye olabilirim kızlarr??????????
hemen anlatayım canım,face... de haribonun sayfasını beğeniyorsunuz öncelikle.sonrada haribonun face...deeki sayfasındaki çekilişleri takip ediyor ,istersen yorum yazıyorsun.belirli aralıklarda çekiliş yapıyorlar ve kazanırsan sana güzel bir kutu içinde en az 10-12 adet her çeşitten hatibo geliyor.sonrada afiyetle ve keyifle yiyorsun :)) haribo bu işi cidden çok titiz ve özenli yapıyor .sizde sayfasını beğenin ve bekleyin bence
formu doldurana kaşık numuneleri GÖNderiyorlar..ben doldurdum
hitechkitchenware.com
slm yaren malesef geç kalmışın kampanya kotası dolmuş banada vaseline kampanyası maili geldi hemen tıkladım ama dolmuş mail attım kampanya kotası dolmuş dediler unut yane
benim avon gelmedi yaww ama yengemin ki dün gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?