How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
haribodan kazanan biri bizi bir aydınlatabilir mi acaba ?

hemen anlatayım canım,face... de haribonun sayfasını beğeniyorsunuz öncelikle.sonrada haribonun face...deeki sayfasındaki çekilişleri takip ediyor ,istersen yorum yazıyorsun.belirli aralıklarda çekiliş yapıyorlar ve kazanırsan sana güzel bir kutu içinde en az 10-12 adet her çeşitten hatibo geliyor.sonrada afiyetle ve keyifle yiyorsun :)) haribo bu işi cidden çok titiz ve özenli yapıyor .sizde sayfasını beğenin ve bekleyin bence :34:

fikrimühimden banada mail gelmiş nesfit için.
giriş yaptım ama katıldığınz kampanyalar bulunmuyor yazıyor. ayrıca bişeymı yapmak gerekıyor . anlamadım da.. gelecekmi bana yanii =?=

slm yaren malesef geç kalmışın kampanya kotası dolmuş banada vaseline kampanyası maili geldi hemen tıkladım ama dolmuş mail attım kampanya kotası dolmuş dediler unut yane

benim avon gelmedi yaww ama yengemin ki dün gelmiş

Tourmaline sadece üye olman yeterli canım. Başka bişi yapmaya gerek yok.
cnm benim bildiğim kadarıyla üye olup her salı ve cuma günü sayfalarını beğenmek gerekiyo
hmm peki ben üye oldum ama devamlı çıkmış mı çıkmamış diye kontrol edemiyorum..kontrol etmesem de onlar mesaj falan atıyorlar mı size çıktı diye ?
facede yazıyo haribolananlar saat ...de açıklanacak die, açıklanıyor adını görürsen verdikleri mail adresine bilgilerini yolluyosun gerçi bende kazanamadım ama böyle olduğnu okudum inş çıkar ya
bebeğim için nerelere üye olabilirim kızlarr??????????
cnm ben milupa
huggies
hipp
molfix
evy baby
aklıma gelenler bunlar, bunlara üye olmuştum bazen hediye gönderiyorlar, numune ürünler:) bi de bebek.com da sık sık yarışma ve kampanyalar oluyo anket düzenleniyo ordan bize oyuncak geldi hem de palyskoolun 4 tane oyuncağı dışarda fiyatına baktım toplamda 40 tl gibi bişi tutuyo :13:
hemen anlatayım canım,face... de haribonun sayfasını beğeniyorsunuz öncelikle.sonrada haribonun face...deeki sayfasındaki çekilişleri takip ediyor ,istersen yorum yazıyorsun.belirli aralıklarda çekiliş yapıyorlar ve kazanırsan sana güzel bir kutu içinde en az 10-12 adet her çeşitten hatibo geliyor.sonrada afiyetle ve keyifle yiyorsun :)) haribo bu işi cidden çok titiz ve özenli yapıyor .sizde sayfasını beğenin ve bekleyin bence :34:

cnm her hafta beğenmek lazım gelmiyormuuuu

ben öyle her hafta beğenmedim,arada yorum yazdım banada gell diye ve geldi :)) tadı damağımda kaldı valla beleş olunca daha bi tatlı geliyor :)))

slm yaren malesef geç kalmışın kampanya kotası dolmuş banada vaseline kampanyası maili geldi hemen tıkladım ama dolmuş mail attım kampanya kotası dolmuş dediler unut yane

benim avon gelmedi yaww ama yengemin ki dün gelmiş

sağol cnm
tühhh ilk defa bişi kazanacaktm fikrimühimden . neysee sağlık olsun :82:

Back