tebrikler melike ve edamm :)aklinialirimsmile
tşkler şeymacımm...
acaba bizden bilgi falan isteyecekler mi ben bilgilerimi falan yazdım mı hatırlayamadım :kedi:
tebrikler melike ve edamm :)aklinialirimsmile
bende avon ve colgate kazandım dogadan cay yollamıs sagolsun baskada bişi yokkkkkk bu ara ha 2 de nivea geldi
dogadana üye ol bacım yolluyorlar avon 1 aya gelir sanırım
avon kazananlara mail mi geliyor ?
ben katıldım nerden öğrencem kazanıp kazanmadığımı . son anda katılmıştım gerçi kazanamamışımdırda merak ettim :)
canım tebriklerr bu colgateden nasıl kazandın acaba bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım tam açıklama yapacaktımkiaklinialirimsmile sende kazanmışsın tebriklera.s.a.s.
avon fondoten kullanan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var sizce transparan (renksiz) fonfoten nasıl yada avonun hangi fonfotenini hangi rengini almalıyım cildim buğdaykaydirigubbakcemile2
benim cildim baya açık en açık tonunu almıştım fotolarda bi de ne göreyim maske gibi durmuş suratımda:bbo:akannehir eğer almadan önce deneme imkanın varsa dene ama fikrim teninden bi ton koyu renk daha iyi olabilirkaydirigubbakcemile5
saol cnm carming serisine bakıcam bi bu ay 29dan 14.90 a inmiş tşrklerbayanssulusmileopuyorumnanaktan
avon fondoten kullanan varsa yardımlarınıza ihtiyacım var sizce transparan (renksiz) fonfoten nasıl yada avonun hangi fonfotenini hangi rengini almalıyım cildim buğdaykaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?