Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hep kadınlar kulübü ve face bakmaktan çok sıkıldım başka değişik siteler varmı yahu(((((( şöyle eğlenceli aradada oralara baksak

renklibir.com a üye olan varmı bende şimdi üye oldumda nasıl bi site hediye geliyormu ??

renklibir.com a üye olan varmı bende şimdi üye oldumda nasıl bi site hediye geliyormu ??

ben seneler önce üye olmuştum şeyma
oyun oynayıp puan biriktiriyosun
sonra o puanlarla açık artırmaya katılıyosun
hiç uğraşma numune vs gönderimi hiç olmadı bana.

Anket doldurarak ,siteyi düzenli ziyaret ederek, içerik paylaşarak ve arkadaşlarını davet ederek puan kazanmanızı sağlayan bir sistem. (Sistemimize puan kazanmanızı sağlayacak yeni uygulamalar eklenecektir.) Kazandığınız puanlar ile isterseniz hediye sayfamızdan dilediğiniz ürünü ücretsiz olarak seçebilir veya 30 Kasım - 30 Aralık ve 30 Ocak tarihine kadar puanlarınızı biriktirerek en çok puanı toplayan ilk 50 üye arasına girerek büyük hediyeler kazanabilirsiniz.

Saçnz Hayat Bulsun

hemen üye olun fırsatları kaçırmayın

:teytey: :teytey: :teytey:
kızlar nerdesiniz bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

knordan numune i.stemiştim bikaç gün önce ama mail geldi bugün yok efenim knorr numune eşantiyon göndertmiyormuşmuşta yok iştee marketlerde bazen dağıtılıyormuşta :mymeka:

knordan numune i.stemiştim bikaç gün önce ama mail geldi bugün yok efenim knorr numune eşantiyon göndertmiyormuşmuşta yok iştee marketlerde bazen dağıtılıyormuşta :mymeka:

knorun kendi aç kocaman yazmış talepten dolayı numune gönderirimiz yoktur diye ne istedin nerdeyse evdeki bulyonları yolluycam çok acıyorum hallerine =) :gitme: Knorr / Ürün Numunesi İstiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…