• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tadımcaya 2-3 kere yazmıştım ama banada gelmedi birşey şimdi 2 tane yine yorum bıraktım :icecream:

Dermozinc Club a üye olun.Arkadaşlarınızı davet edin .Ipad,iphone,play station 3 , paris tatili saç bakım ürünü,turkcell,avea,vodafone Tl ve birçok hediye kazanma şansı yakalayın..

Saçnz Hayat Bulsun

yok gelmedi ama sürekli bişeyler yazıyorum belki bir gün gelir
bana da gelmiyo ya habire yazıyorum artık yazıcak ilginç bişi bulamıyorum
İnşallah gelir bana gelmişti kutusu duruyor sanırım geçen ay geldi.Mail de yollamıyolar tamamen süpriz oluyor.kaydirigubbakcemile4
ay ne güzel inş talih bize de güler
tadımcaya 2-3 kere yazmıştım ama banada gelmedi birşey şimdi 2 tane yine yorum bıraktım :icecream:

neler döktürdüm ama yok şansım

hariboda da tutmuyo işte böyle

kızlar bu t.acarın cvp ne ola ki arama motorundan arattım bişi bulamadım?

bana da gelmiyo ya habire yazıyorum artık yazıcak ilginç bişi bulamıyorum

ay ne güzel inş talih bize de güler

neler döktürdüm ama yok şansım

hariboda da tutmuyo işte böyle

kızlar bu t.acarın cvp ne ola ki arama motorundan arattım bişi bulamadım?

evet ya tutmuyo malesef canım opuyorumnanaktan

kızlar bi ara colgate kampanyası vardıya o ne oldu yaa bulamıyorum colgate nin sitesinde ne zaman açıklanıyordu ..........diş macunu ve makyaj çantasımı ne veriyordu *

Kişiye özel ürünleri ve indirimli reyonları ile müşterilerinin müdavimi olduğu Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri,İsme özel,Resimli,Doğum,Bebek Şekeri,Çikolatasıve HastaneOdasıSüslemeleri ve http://www.*******************/ işbirliği ile düzenlenen kampanyamız başlıyor.

2 hafta sürecek kampanyamız sonunda 3 kişiye keçeli isme özel body hediye edeceğimiz kampanyaya katılmak için aşağıdaki işlemlerden en az bir tanesini yapmanız yeterli;

* Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri,İsme özel,Resimli,Doğum,Bebek Şekeri,Çikolatasıve HastaneOdasıSüslemeleri sitesine üye olmak (1 çekiliş hakkı)
* blogunuzda Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri,İsme özel,Resimli,Doğum,Bebek Şekeri,Çikolatasıve HastaneOdasıSüslemeleri 'u tanıtmak (3 çekiliş hakkı)
* ilkhediyem.com | Facebook adresindeki facebook grubuna üye olmak (1 çekiliş hakkı)

Yukarıdaki işlemlerden dilediğiniz kadarını yerine getirip linkleri ile beraber ilkhediyem@******************* adresine mail atın çekilişe katılın.

Body örneklerini aşağıdaki linkte bulabilirsiniz;
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri,İsme özel,Resimli,Doğum,Bebek Şekeri,Çikolatasıve HastaneOdasıSüslemeleri
Bebek Hediye ve Çiçek Sepetleri,İsme özel,Resimli,Doğum,Bebek Şekeri,Çikolatasıve HastaneOdasıSüslemeleri
Son başvuru tarihi: 7 Kasım 2010 opuyorumnanaktansositososito

Back