Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar şu knorun kampanyasına katılan varmı aranızda ben katıldım kazanmıştım da ama daha gelmedi.

bana knorr geldi ama ne zaman tam bilemiyorum..eşimin iş adresini vermiştim...oraya gelmiş..sanırım bugün ama...bantı açılmış gelmiş...eksik var mı bilemiyorum...

1..analı kızlı çorba
2..fırında tavuk çeşnisi:mangal lezzeti
3..fırında tavuk çeşnisi:baharatlı sarımsaklı
4..ayranaşı çorbası
5..mantı çorbası
6..oğmaç çorbası
7..erişteli yoğurt çorbası
8..hanımağa çorbası
9..toros çorbası
10.mercimek köfte harcı
11.sucuk köfte harcı
12.inegöl köfte harcı
13.köfte harcı
14.çabuk çorba-kremalı tavuk mantarlı
15.çabuk çorba-yoğurtlu
16.6lı et bulyon
17.6lı tavuk bulyon

[/IMG]

Son düzenleme:
Bana da geldi Pearl Drops Hollywood Smile ürünü çok mutlu oldum seçildiğime:) deneyelim bakalım nolcak? yorum yapmak için çok erken:)

banada gelmişti knorrdan ogmac corbası yogurtlu erişte yayla corbası fırında tuavuk cesnişi hepsi ikişer tane sadece numune istemiştim :):)

Ayseova paylaştığın için teşekkürler .Çokmuş baya afiyet olsun.Bizde bekleyelim bu gün yarın gelir herhaldeopuyorumnanaktan

İnşallah gelir bana gelmişti kutusu duruyor sanırım geçen ay geldi.Mail de yollamıyolar tamamen süpriz oluyor.

Filix hatırladığım kadarıyla yazıyım sizede fikir olsun.Bütün gün bebek bakmaktan ev işlerinden tükenen enerjimi tadımca yiyerek arttırıyorum.Yer mekan farketmez bunun gibiydi canım.Umarım işine yarar.opuyorumnanaktan

Knorr bekleyen arkadaşlar , uzun zamandır gelmeyince mail atmıştım. Dün geldi cevap , 25 ine kadar kargolar çıkacak yazmışlar. Sanırım Pazartesi Salı gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…