Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

anaaaaaaaaaaa ne yapacaz şimdiohaoldumsmile

daha önceki kampanyadan damı haberleri yokmuş...lmaz:lmaz:alsanaalsanasmile

Lacoste Ayakkabı Kazanmak Kim İster

Lacoste langing page test

Katılım Koşulları:

1. Lacoste langing page test adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek "Lacoste Ayakkabı Kampanyası" Eren Holding tarafından düzenlenmektedir.

2. Kampanya 15/10/2010 tarihinde başlayıp 31/10/2010 tarihinde ve saat 24.00'te sona erecektir.

3. 18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden izin almaları gerekmektedir. Eren Holding, 18 yaşından küçüklerin, kampanyaya velileri veya varislerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.

4. Web sayfalarında yayınlanacak olan bannerlar aracılığıyla Lacoste langing page test sitesine giren ve kişisel bilgilerini gireceği formu doldurup gönderen kullanıcılar arasında kampanya başlangıç tarihinden itibaren her 50. kayıt yaptıran, bir çift orijinal Lacoste Ayakkabısı kazanacaktır. Eren Holding tarafından belirlenen ayakkabılar hediye edilecektir.

5. Kampanya sonunda kazananlar http://www.erenholding.com.tr/publishDocument.php?id=738 adresinden yayınlanacaktır ve kazananlar e-posta yoluyla bilgilendirilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.

6. Kampanya 40 çift Ayakkabı ile sınırlıdır.

7. Anket formunu doldurmak ücretsizdir. Katılım için başka koşul aranmamaktadır. Yarışmacının ödüle hak kazanması durumunda, doğru bir iletişim bilgisiyle kampanyaya katılmış olması şarttır.

8. Eren Holding, bu yarışmaya katılan yarışmacılara tanıtım amaçlı e-posta gönderim yapma hakkını saklı tutar.

9. Eren Holding, kampanya süresince katılım şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

10. Kazanılan ödüller devredilemez ve nakde çevrilemez.

11. Kampanyaya katılan herkes bu şartları okumuş ve kabul etmiş sayılır. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

ohhh süperr iyi eglenceler canımm..
bende ne yapayım bugün birazcık temizlik yaptım..
eşimde görevde tek başına güzel oluyorr temizlik yapmak..

teşekkürler cnmmm... çok eğlendik sahiden:)) iyi yapmışsın benimde camlarımı silmem gerek bi üşenmesem çok iyi olucak sanırım boshayallersmile ............herkese İYİ PAZARLAR KIZLAR..zemuszemusbayanssulusmile.........BU AVON---sitesinden daha önce hediye gelmişmiydi ;:uhm:fisfisfisama neden böyle bir şey yaptılar anlamadım ki

çok hızlısın cnm nereden buluyorsun sen bunları yahu kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

canım bir site var kampanyaları yazıyor ordan alıyorum...aslında bloğ kampanyasıydı sadece bu kısmı dikkatınizi çeker diye ekledim...:lepi:ben pek bloğ kampanyalrından anlamıyorum izlemeye alın falan diyor alıyorum sonra hangisine katıldım unutuyorum.sırnaşık şey

ama aynalar çok güzel degilmi tablolarda öyle ama pek 20 teleye bişey yok...ayrıca kargo parası biz ödüyoruz sadece alış verişte kullanabiliyoruz çeki.:hulya:

bende sevmiyorum blog dırdırlarını :dilcikar: uğraştırıyorlar bizi :umursamaz: amannnnnn zaten adam gibi 20 tllik birşey vermeseler şaşarım banada geçende ismini hatırlamadığım biyerden 50 tl kazandınız die mail geldi heyecan yaptım tam bide okudumki 100 tl lik yaparsan 50 hediyeymiş dedim burnunuza sokun :dilcikar:klava::mymeka::roflol:

Ya nasıl ya ? Eeee önceki kampanyada yolladılar ama.Haberleri yokmuymuş yaniiiii ohaoldumsmile Telefon,mail,ev adresi ve isimlerimizi aldılar üstüne böyle bir şey yok denildi yok artık ! Yarın bende aramaya çalışacağım olamazzzz....

Arkadaşlar Avon'un resmi sitesidir o. Sonuçta daha önceden yapılmış ve kazanılmış şeyler var ortada. Kaldı ki fotoğraflarına bakarsanız hatırlarsanız üniversite etkinlikleri vardı avonun roadshowlar bunların hepsinin resmi fotoğrafları var bu sitede ne yani adamlar sırf kimlik çalmak için gidipte milyonlar döküp roadshow mu yaptılar. Bana kalırsa bu 3. şahıs mevzusu bu yarışma yazılımlarını yaptırdıkları şirketlerle alakalı bir sorun olduğunu anlatıyor. Ha arayınca neden bizim öle bi kampanyamız yok diyolar onu da uğraşmama sorununa bağlıyorum ya da cidden haberleri olmamış olabilir. Sonuçta bunlar genelde reklam şirketleriyle yapılan işler. Avonda çalışan gidipte düzenlemiyor bu yarışmayı. Herneyse ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. sizin de içiniz rahat olsun telinizi adresinizi ne yapabilirler ki yani:) sakin olun bi şekilde hallolur diyorum ben.

Ohhhh be içim rahatladı.Yarın sabahın köründe okula gidicem ama bunu taktım uyuyamıyorum.Valla süpersin ya artık rahat uyuyabilirim.

rahat ol rahat:) yani zaten bir internet kullanıcısının her zaman bilmesi gereken risklerden biridir bu. İsmini adresini telefonunu almış nolmuş yani. Sonuçta her gün bir sürü siteye vermiyor muyuz bu bilgileri numune alabilmek adına.

ohh ne güzel kurtlarını döktün desene kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…