kızlar bu avon işi çok canımı sıktı bilgilerimizi çaldılar. avonun telefonunu aradım. böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler. Yarın aşağıdaki numarayı arayıp şikayet etmemi söylediler
212 473 11 11 önce 1 sonra 9 tuşluyoruz
ohhh süperr iyi eglenceler canımm..
bende ne yapayım bugün birazcık temizlik yaptım..
eşimde görevde tek başına güzel oluyorr temizlik yapmak..
Duvar Sticker, Dekoratif Ayna, Dijital Baskı, Örümcek Stand, Stand | grafikit.com
siteye üye olan 20 tl hediye çeki kazaniyor...
ev dekarasyonu için çok güzel şeyler var...
çok hızlısın cnm nereden buluyorsun sen bunları yahu kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
canım bir site var kampanyaları yazıyor ordan alıyorum...aslında bloğ kampanyasıydı sadece bu kısmı dikkatınizi çeker diye ekledim...:lepi:ben pek bloğ kampanyalrından anlamıyorum izlemeye alın falan diyor alıyorum sonra hangisine katıldım unutuyorum.sırnaşık şey
ama aynalar çok güzel degilmi tablolarda öyle ama pek 20 teleye bişey yok...ayrıca kargo parası biz ödüyoruz sadece alış verişte kullanabiliyoruz çeki.:hulya:
selam bu money card ile indirim kazanılan tavayı alan var mı?Nasıl memnun musunuz?
kızlar bu avon işi çok canımı sıktı bilgilerimizi çaldılar. avonun telefonunu aradım. böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler. Yarın aşağıdaki numarayı arayıp şikayet etmemi söylediler
212 473 11 11 önce 1 sonra 9 tuşluyoruz
Arkadaşlar Avon'un resmi sitesidir o. Sonuçta daha önceden yapılmış ve kazanılmış şeyler var ortada. Kaldı ki fotoğraflarına bakarsanız hatırlarsanız üniversite etkinlikleri vardı avonun roadshowlar bunların hepsinin resmi fotoğrafları var bu sitede ne yani adamlar sırf kimlik çalmak için gidipte milyonlar döküp roadshow mu yaptılar. Bana kalırsa bu 3. şahıs mevzusu bu yarışma yazılımlarını yaptırdıkları şirketlerle alakalı bir sorun olduğunu anlatıyor. Ha arayınca neden bizim öle bi kampanyamız yok diyolar onu da uğraşmama sorununa bağlıyorum ya da cidden haberleri olmamış olabilir. Sonuçta bunlar genelde reklam şirketleriyle yapılan işler. Avonda çalışan gidipte düzenlemiyor bu yarışmayı. Herneyse ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum. sizin de içiniz rahat olsun telinizi adresinizi ne yapabilirler ki yani:) sakin olun bi şekilde hallolur diyorum ben.
bende iyim canımmm napim tv iziliom :) evet bende ist. fatih teyim :)
yakın sayılırızzz canımmm..
teşekkürler cnmmm... çok eğlendik sahiden:)) iyi yapmışsın benimde camlarımı silmem gerek bi üşenmesem çok iyi olucak sanırım boshayallersmile ............herkese İYİ PAZARLAR KIZLAR..zemuszemusbayanssulusmile.........BU AVON---sitesinden daha önce hediye gelmişmiydi ;:uhm:fisfisfisama neden böyle bir şey yaptılar anlamadım ki
[]Saru[/url] bende burdan numune istemiştim geldi
bugünlerde kuruduk vallaa
:roflol: :roflol:
bulursan bana da özelden msj at haberim ola kısss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 muks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?