kızlar kargo geldi az önce dogadan 25li bergamutlu cay:):)
bol şanslar orchidea :)))) ben gene kaçırdım zaten daha önce kazandığım için gelmezdi bana diye düşünüyorum :)
nazar boncuğum normalde salı ve cuma çekiliş yapılıyor bunun için beğenmen yeterli ama şimdi bir de etiketleme yarışması yapıyor ki bu sayfasında yazıyor :)
super bisey, tebrikler! nasıl kazandınız cnm??Kızlaaaar! Ağaoğlu My Resort'un internetteki anketine katılmıştım. Çift kişilik haftasonu tatili kazanmışııızz!!!! :sm_cool: :lepi: Çok mutlu oldummmm zemuszemus
Kızlaaaar! Ağaoğlu My Resort'un internetteki anketine katılmıştım. Çift kişilik haftasonu tatili kazanmışııızz!!!! :sm_cool: :lepi: Çok mutlu oldummmm zemuszemus
Kızlaaaar! Ağaoğlu My Resort'un internetteki anketine katılmıştım. Çift kişilik haftasonu tatili kazanmışııızz!!!! :sm_cool: :lepi: Çok mutlu oldummmm zemuszemus
hayırlı akşamlar kızlara.s.
ya bişi danısıcam size ben facebookta sayfa kurmak istiyorum hani oluyo ya begen diye tıklıyosun sonra onu nasıl acabilirim yok mu bi bilen acaba??? yardımcı olursanız çok sevinirm şimdiden cok tesekkürler.........a.s.
aynen banada şu kozmodermoya kaç kere mesaj attığım halde yanıt yok lotusumda yok sinir oldummmmmmm saruda numune kalmadı elimizde gelince yolluyıcağız dye mail atmıştı 1-2 ay öncesimi nekızlar bana da son zamanlarda
bioderden geldi numuneler.
sarudan geldi açıkçası sarudan çok etkilendim satın alabilirim diye düşünüyorum
kozmodermodan avonun kremi ısrarla gelmiyor neden bilmiyorum
tadımcaya ikide bir bişeyler yazıyorum ama gelen giden yok maalesef.
evet canım ücretsiz.
denemek bedavadan banada bişi gelmedi artık bakmıyorum bende :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?