Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
haribo olayını bana da anlatır mısın canım..nasıl başvuruluyor,şartlar vs ... :))
HARIBO Türkiye | Facebook burayı takip ediceksin canım özel bişiy yapmana gerek yok salı ve cuma günü beğeni tıklıyacaksın yazıdaki çekilişle kazanılıyor
bende araştırdım ama yarışma ya da kampanya olması lazım,facebooktan yani.
bulamadım çünkü web sitesini

Facebook'a Hoş Geldin BUDA LİNKİ CANIM BURAYI TAKİP EDİCEKSİN

hediyesi gelen arkadaşlar güle güle kullansınlar
bu arada avondan kazandığım lotus hala gelmedi :umursamaz:

günaydın kızlar bende çogu yere üye oldum ama hiç birinden ses seda yok kızm 3 aylıktı çogusuna üye olup numune istediğimde kızım 1 yaşında artık ne yapalım şansımız yok demekki

LEYDİ kozmaetik nasıl geldı. nereye basvurdun numuneyi
canım face de leydi kozmetik diye aratınca çıkıyor....onlar yarışmanın saatini duyuruyor o saatte bilgisayarın başında oturup cevap veren ilk 10 kişi kazanıyor ama set muhteşem ya anlatamam..boyutları büyük çeşit de çok
sağol canım
günaydın bayanlar bol numuneli,hediyeli bir gün olur inşallah :))))

günaydın...da bu ara işler kesat yawsempatiksalakcinni

benimde gelmedi pislikler lotusu bİz nereden kazanmıştık kozmodermomuydu :uhm: GüNaYdIn hAyIrLı İşLeR :):çok üzgünüm:

benimde gelmedi pislikler lotusu bİz nereden kazanmıştık kozmodermomuydu :uhm: GüNaYdIn hAyIrLı İşLeR :):çok üzgünüm:

bende kozmodermodan kazanmıştım ve gelmişti.. tarihini bile hatırlamıorum bikaç hafta oldu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…