arkadaşlar ben de fikrimühim'e katıldım fakat anlayamadığım bir şeyler var üye olanlaryardım edebilirler mi?
ben eğitimleri tamamladım. şimdi 30 puan görünüyorum. kampanya ve anketlere nerden katılacağım??
yoksa sadece davet mailiyle mi oluyor???
kızlar selam bu kampanyaya katıldım desteklermisiniz
ETİ Browni
Ben de kazanmıştım bana da dondurmalar gelmedi diğerleri geldi dondurmalar da ayrı gelecekmiş.Bu arada dondurmalar erimişmiydi?yerimseniben
Bu gün bir koli dondurma 13 tane farklı carte dor mükemmeller şimdiye kadar kazandığım en özenli en güzel hediyeler dondurmalı bloktan geldi.Dondurmalar eriyemez merak etme çok özenli yerleştirilmiş. Ayrıca hedilerde çok güzel paketlenmiş.Carte dor harikaa opuyorumnanaktanhihoyyyt Bu dondurmalar ye ye bitmez
Arkadaşlar üstteki mesajı yazarken kapı çaldı ve Tadımdan hediye bir kutu tadımca geldi.Sanırım şanslı günümdeyim.Bu arada kızımın da doğum günü kaydirigubbakcemile5
7 sinde kazanmştm byram grdi araya ondan sonra hemen yolladılar aras ile ...
çok ilgili bi site mutlaka gelir...
tşklerr rendecim opuyorumnanaktan
sğl şekerim zemuszemus
harbo sayfasını facede beğeniyorsun onlar üyeler arasında hergün çekiliş yapıyorlar...böyle kazandım sürekli takip et ki çekilişde çıkarsan iletişime geçmelisin çünkü onlar mail fln atmıyor kazandınız diye..bol şans..
günaydınnnnnnn :CüvCüv:
şanslı günündesin gerçekten yada kızın sanslı doğum gününüzde kutlu olsun o zaman canıma.s.
kızın şansıyla gelmiş anlaşılann opuyorumnanaktan
Evet gerçi 10 yıl oluyor ama Umarım şans hep onunla olur.Bu arada Tadımc devam ediyor sizlerde şansızını deneyin.Ben 2 aydır yazıyodum.kaydirigubbakcemile5
tatlım kampanya ve anketler sürekli olmuyor.. fm sayfasında kampanya anket olduunda açık olarak gözüküyor
anladım canım teşekkür ederimmm....
benim gibi birinin nasıl da gözüden kaçmış bu site hayret zaten. geç kalmışım....
Bu gün bir koli dondurma 13 tane farklı carte dor mükemmeller şimdiye kadar kazandığım en özenli en güzel hediyeler dondurmalı bloktan geldi.Dondurmalar eriyemez merak etme çok özenli yerleştirilmiş. Ayrıca hedilerde çok güzel paketlenmiş.Carte dor harikaa opuyorumnanaktanhihoyyyt Bu dondurmalar ye ye bitmez
Evet gerçi 10 yıl oluyor ama Umarım şans hep onunla olur.Bu arada Tadımc devam ediyor sizlerde şansızını deneyin.Ben 2 aydır yazıyodum.kaydirigubbakcemile5
Kozlab Kozmetikten kampanya...
Facebook sayfamıza üye olan her 50. kişiye tamamen bitkisel olan kişisel bakım ürünlerimizden oluşan sepet hediye ediyoruz. Talihliler facebook ekranında açıklanacak olup hediyeleri adres ve telefon bilgileri alındıktan sonra adreslerine postalanacaktır.
Hemen katılın...Şansınızı arttırın... Kozlab Kozmetik
Kızlar Kozlab Kozmetik facebook sayfasına üye olan her 50. kişiye kişisel bakım ürünlerinden oluşan sepet gönderiyormuş. 50. kişi oldumu açıklama yapılıp ürün gönderilecekmiş.
Kozlab Kozmetikten kampanya...
Facebook sayfamıza üye olan her 50. kişiye tamamen bitkisel olan kişisel bakım ürünlerimizden oluşan sepet hediye ediyoruz. Talihliler facebook ekranında açıklanacak olup hediyeleri adres ve telefon bilgileri alındıktan sonra adreslerine postalanacaktır.
Hemen katılın...Şansınızı arttırın... Kozlab Kozmetik
Kızlar Kozlab Kozmetik facebook sayfasına üye olan her 50. kişiye kişisel bakım ürünlerinden oluşan sepet gönderiyormuş. 50. kişi oldumu açıklama yapılıp ürün gönderilecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?