• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
İnce Belli
Kızlar tarifler de çorbalar kategorisinde patates çorbası Filiz ipek buna oy vericeksiniz direk link çıkmıyor.Hadi lütfen.....

arkadaşlar ben de fikrimühim'e katıldım fakat anlayamadığım bir şeyler var üye olanlaryardım edebilirler mi?

ben eğitimleri tamamladım. şimdi 30 puan görünüyorum. kampanya ve anketlere nerden katılacağım??

yoksa sadece davet mailiyle mi oluyor???

tatlım kampanya ve anketler sürekli olmuyor.. fm sayfasında kampanya anket olduunda açık olarak gözüküyor

Ben de kazanmıştım bana da dondurmalar gelmedi diğerleri geldi dondurmalar da ayrı gelecekmiş.Bu arada dondurmalar erimişmiydi?yerimseniben

Bu gün bir koli dondurma 13 tane farklı carte dor mükemmeller şimdiye kadar kazandığım en özenli en güzel hediyeler dondurmalı bloktan geldi.Dondurmalar eriyemez merak etme çok özenli yerleştirilmiş. Ayrıca hedilerde çok güzel paketlenmiş.Carte dor harikaa opuyorumnanaktanhihoyyyt Bu dondurmalar ye ye bitmez

Bu gün bir koli dondurma 13 tane farklı carte dor mükemmeller şimdiye kadar kazandığım en özenli en güzel hediyeler dondurmalı bloktan geldi.Dondurmalar eriyemez merak etme çok özenli yerleştirilmiş. Ayrıca hedilerde çok güzel paketlenmiş.Carte dor harikaa opuyorumnanaktanhihoyyyt Bu dondurmalar ye ye bitmez

hala sansımız var mı ?
ağzımın suyu aktı vallahi

Arkadaşlar üstteki mesajı yazarken kapı çaldı ve Tadımdan hediye bir kutu tadımca geldi.Sanırım şanslı günümdeyim.Bu arada kızımın da doğum günü kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar üstteki mesajı yazarken kapı çaldı ve Tadımdan hediye bir kutu tadımca geldi.Sanırım şanslı günümdeyim.Bu arada kızımın da doğum günü kaydirigubbakcemile5

şanslı günündesin gerçekten yada kızın sanslı doğum gününüzde kutlu olsun o zaman canıma.s.

7 sinde kazanmştm byram grdi araya ondan sonra hemen yolladılar aras ile ...
çok ilgili bi site mutlaka gelir...

tşklerr rendecim opuyorumnanaktan

sğl şekerim zemuszemus

harbo sayfasını facede beğeniyorsun onlar üyeler arasında hergün çekiliş yapıyorlar...böyle kazandım sürekli takip et ki çekilişde çıkarsan iletişime geçmelisin çünkü onlar mail fln atmıyor kazandınız diye..bol şans..

günaydınnnnnnn :CüvCüv:

tşk ederim cevapladığın için bu arada tekin acar claır sos in geldimi benimki geldi ama keşke yerine parfüm fln gelseymişbayanssulusmilebayanssulusmile

Sevindim.:1rolleyes:Benim dondurmalar ne zaman gelir acabaCADIARZU

Kozlab Kozmetikten kampanya...
Facebook sayfamıza üye olan her 50. kişiye tamamen bitkisel olan kişisel bakım ürünlerimizden oluşan sepet hediye ediyoruz. Talihliler facebook ekranında açıklanacak olup hediyeleri adres ve telefon bilgileri alındıktan sonra adreslerine postalanacaktır.
Hemen katılın...Şansınızı arttırın... Kozlab Kozmetik

Kızlar Kozlab Kozmetik facebook sayfasına üye olan her 50. kişiye kişisel bakım ürünlerinden oluşan sepet gönderiyormuş. 50. kişi oldumu açıklama yapılıp ürün gönderilecekmiş.

Facebook sayfamıza üye olan her 50. kişiye tamamen bitkisel olan kişisel bakım ürünlerimizden oluşan sepet hediye ediyoruz. Talihliler facebook ekranında açıklanacak olup hediyeleri adres ve telefon bilgileri alındıktan sonra adreslerine postalanacaktır.

Kızlar Kozlab Kozmetik facebook sayfasına üye olan her 50. kişiye kişisel bakım ürünlerinden oluşan sepet gönderiyormuş. 50. kişi oldumu açıklama yapılıp ürün gönderilecekmiş.

O zaman üye olmaya başlayalım kızlar bakalım şans hangimize vuracak delikafadulden

link gönderirmisin canım :) bi tane buldum ama orda açıklama yok

Back