Nasıl geldi ya biriniz yamıycakmı???????
.: Glade Kad¹n¹ :. bundan haberi olan varmı kızlar........hediye gelen filan varmı aranızda
süpermişşşş afiyet olsunnn cokacimcoook delikafadulden
deterjan kampanyası sanırım bitti canım....
cnm bana 7,8 gun sonra geldi, umarım sana da en kısa zamanda gelir...avondan lotus kazandım ama halen gelmedi nebiçim bir yarışma anlamadım ben:dilcikar:
7 sinde kazanmştm byram grdi araya ondan sonra hemen yolladılar aras ile ...SiremimS Hariboları ne zaman kazanmıştın?Birde hangi kargoyla geliyor? Ben geçen cuma kazanmıştım,henüz gelmedi.
tşklerr rendecim opuyorumnanaktansüpermişşşş afiyet olsunnn cokacimcoook delikafadulden
sğl şekerim zemuszemusÖRTÜNÜ YESİNLER HARİBOCULAR SENİN RENDECİM cokacimcoook
slm kızlar uzun süredir uğramadım neler olmuş nelerrrrrrrrohaoldumsmileohaoldumsmile ama en çok hariboyu anlamak ve kazanmak istiyrum nasıl kazancam anlatırsanız çok sevinirima.s.
günaydın hatunlarra.s.
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
sabiha paktuna keskin kitabı hediye sadece kargo ücreti ödüyorsunuz
canım ana sayfa çıkıyor oy verecek biyer göremedimbilmiyorumkismileİnce Belli
Kızlar bana oy verirmisiniz??????????????????Lütfen...
heralde fotoğrafı begeniyoruz...öyleyse begendim canım.opuyorumnanaktanTuğba Yeşilyurt Bayraktar | Facebook BANADA OY LÜTFENNNNNNNN =)
slm kızlar uzun süredir uğramadım neler olmuş nelerrrrrrrrohaoldumsmileohaoldumsmile ama en çok hariboyu anlamak ve kazanmak istiyrum nasıl kazancam anlatırsanız çok sevinirima.s.
Kızlar dondurmalı blogtan ramazan manisi yarışmasından hediyeye kazanan varmı aranızda ....Ben kazanmıştım Bu gün 4 farklı carte dor geli harikalar fakat diğer hediyeler gelmemiş..Kazanan arkadaşlar yazarsa bir onlara geldimi merak ettim....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?