Money Kartı olan arkadaşlar için bedava 6 kilo Washmatik deterjan için son 206 kişi ben kartımı tanımladım 6 kilo deterjan hiç de fena değil.
Money Club
iyi akşamlar cnm iyilik sağlık sen nasılsın bayanssulusmile
.: Glade kad¹n¹ :. bundan haberi olan varmı kızlar........hediye gelen filan varmı aranızda
kızlar bence bu kadın baskasından hamile kaldı cocuguda o adam kacırdı kadın bunu biliyor mugeye söledi ama kocasının haberi yok cunku muge durmadan havva isterse sölerim diyor havva o zaman bayılacak gibi oluyor kocasının zaten dilberin kocasından farkı yok
Aynen öle oldum okuyunca:roflol:
Sayfalar karıştı herhalsempatiksalakcinni
koptummmmmmmmm:roflol:
benim de niveam var ama hala gelmedi 17 ağustosta kazanmıştım sanırım göndermeyecekler tüketici mailini bilen varmı bu niveanın
canım fikrimühim sayfana gir orda tarihleri vardır yada gelen pakette açıklama vardır ya da gelen mailde açıklama vardır onuda buraya sorma artık :))))))kızlar yaa fikrimühime ne zaman rapor yazmak gerekiyor bilen yokmu??
benim de niveam var ama hala gelmedi 17 ağustosta kazanmıştım sanırım göndermeyecekler tüketici mailini bilen varmı bu niveanın
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için.
Ben kayıt yaptırmak için girdim ve şu mesaj çıktı:
Açıklama : 20 Ağustos - 3 Eylül 2010 tarihleri arasında web sitesini ziyaret ederek, Money Club üyelerinden kendini kampanyaya kayıtlayan ilk 1000 kişi içinde yer alıp, wash matik 6 kg ürünlerinden birini ücretrsiz almaya hak kazandınız. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde Money Club kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Hediye ürünü Migros, 5M veya Sanal Market?ten 15 Ekime kadar alabilirsiniz.
Şimdi kazanmış mı oluyorum 3 eylülü geçtik çünkübilmiyorumkismile
canım fikrimühim sayfana gir orda tarihleri vardır yada gelen pakette açıklama vardır ya da gelen mailde açıklama vardır onuda buraya sorma artık :))))))
bu arada benim hala paketim gelmedi
selam canım nasılsın?
benimde kazandığım nivealar gelmedi aramadımda
dün bana da geldi hem de 4 paket aynı anda..ya çok utandım sonra görmemiş gibi :)Son parti nivea larımda geldi... Bayrama takılıpta gelmeyen ark. bildirilir.. kaydirigubbakcemile2
tatlım şimdi baktım da poşedine narpost dağıtımını yapıo nette sitesi falan var bi bakın isterseniz arayın
canım fikrimühim sayfana gir orda tarihleri vardır yada gelen pakette açıklama vardır ya da gelen mailde açıklama vardır onuda buraya sorma artık :))))))
bu arada benim hala paketim gelmedi
selam canım nasılsın?
benimde kazandığım nivealar gelmedi aramadımda
opuyorumnanaktaniyiyim ben deee teşekür ederim şeymacan
bayanseyma gladeden banada 2 tane minik boy oda parfümünü gelmişti
iyyim canım sağol sen nasılsın
benimde 17 ağustostan gelmez sanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?