tamam canımcım ben çözemedim halaa :) fıstıklar yeditemiyom sincapıma
aaa sütaşları biz bitireli çok oldu neden gelmedi aslında kazandığımdan 2 gün sonra geldi bana alllah allah vardır birşey mail atsana canım ...
aa ne güzelll :) inş. gelir benimkide ama tenezzül edip cevap vermiyince kıl oluryorum şu site sahiplerine :=))
herkese çıkar bloglardan bana çıkmaz ben bloglardaki hediye işlerini çözemiyorum uğraşmak zor geliyor cnm :1hug:
Sütaş a 2 kez mail attım..niveaya da önceki gün..
çalışanların ilgisizliğimi nedir..promosyon bitti ilgilenmiyorlar belki de..
kızlar ben de o kadar blog çekilişine katıldım,hiç şans yüzüme gülmedi ama ben birini sevindirmek istedim açıkçası.yaşayamadığım duyguyu başka birine yaşatmak istiyorum
ben random.org la yapmıcam çekilişi
sonuçta haksızlık olur,orada belirli kurallar belirttim fazlaca yerine getirenleri 2 defa katıcam çekilişe çekilişi kağıtlara yazıp tek tek öyle yapıcam yaniia.s
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
belki işine yarayan vardır bi bakın kızlar...
Lansinoh sitesine bakarken emzirme başlangıç seti yarışması olduğunu gördüm.
Setin içinde; 1 kutu göğüs pedi, ağrılı meme uçları için Lansinoh lanolin, bir kutu Steril Süt Saklama Poşeti ve sürpriz promosyon ürünleri var diye yazıyor.
Katılmak isteyenler için linki:
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
Hemen Bebekler ve Anneler için herşey.. Onlarca Marka Binlerce Ürün.. sitesine üye olun ve www.bebeginizicin.com | Facebook adresindeki facebook grubuna katılın ardından Bebeginizicin.com üye adınızı ve facebook sayfasındaki isminizi bebeginizicin*hergunkampanya.com adresine mail atmanız gerekmektedir.
Son Başvuru: 17 Eylül 2010
2 üyemize Minik bez pasta ya da Organik minik bez pasta hediye.
İşte bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenler;
* Ponente Baby | Facebook adresine üye olun ya da Ponente Baby (ponentebaby) on Twitter adresinin takipçisi olun
* "www.ponentebaby.com adresindeki hangi üründe indirim vardır?" sorusunun cevabını ve facebook ya da twitter üye adınızla birlikte ponentebaby*hergunkampanya.com adresine mail atın çekilişe katılın.
Son başvuru: 27 Eylül 2010
Snob İle En Tıraş Haber adresinde ve aynı adlı Facebook uygulamasında yer alacak, eğlence amaçlı yazılmış komik tıraş haberlerin, ziyaretçilerinin katkıları ile online olarak –Facebook, twitter, mail aracılığıyla- en fazla paylaşılan ilk 10 tanesi, jüri değerlendirmesine alınacak ve 1. gelen haberi yazan kişi ile beraberindeki bir kişi 27-29 Kasım tarihlerinde, Barcelona-Real Madrid maçını izlemek üzere Snob’un davetlisi olarak Barcelona’ya gidecek. Yarışmadaki 2.’lik ödülü Sony Playstation 3 olacak, seçilen haberlerin dışındaki ilk 50 haberin yazarlarına da Snob’tan Üçlü Set hediye edilecek
kızlar knorun sonuçları açıklanmış.Ben kazanmışım bi bakın...Kazananlar » Herkes Sofraya
knorr ben kazanamamışım nedenminedeni komik çünki salçalı suyu karıştırıp çorba zannettirdim bide kavun bide knorr tavuk suyu tableti vardı masada :roflol: yemek saati geçmişti bende uydurmasyon yaptım:mymeka: eee haliyle kazanamadık bayağıda kazanan varmış yani ben 3-5 kişiye verirler sandığım için pek önemsememiştim boshayallersmilekazanan arkadaşlara afiyet olsun:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demekki mizansen sofraları yemiyor knor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?