bugün nişantaşına giden oldu mu? ben gittim essie ye, sadece bedava oje sürüyorlar.. hediye filan vermiyorlardı.. mafoldumben
ama ortam eglenceliydi, bütün nişantaşı karnaval havasındaydı.. beymen den meyve kokteyli ikram ettiler.. çakır keyif olduk sonra eve döndük.. şakkıdı
tanıtımda sürpriz hediyeler fln yazıyordu evet sadece oje surmusler 50 liralık alısverişede semsiye veriolarmıs 2 ojesi 50 lira zaten
bugün nişantaşına giden oldu mu? ben gittim essie ye, sadece bedava oje sürüyorlar.. hediye filan vermiyorlardı.. mafoldumben
ama ortam eglenceliydi, bütün nişantaşı karnaval havasındaydı.. beymen den meyve kokteyli ikram ettiler.. çakır keyif olduk sonra eve döndük.. şakkıdı
Bana da penti den mail gelmişti..nişantaşında penti kızları dolaşacakmış..sürpriz hediyeler filan..
bekle ki penti kızı denk gelsin..sempatiksalakcinni
kandırmacalar benimde halaa kozmodermodan avon lotus shield gelicek mail attım tık yok :1ninca:laelaelaelaelae
bana da dün kozmodermodan skincode cilt kiti gelmiş 3 paket çok şirin paketleri içinde 3 adet mini boy arındırıcı maske,3 adet anında yağ kontrolü ve 3 adet nemlendirici..bence sana da mutlaka gelir bugünlerdekandırmacalar benimde halaa kozmodermodan avon lotus shield gelicek mail attım tık yok :1ninca:laelaelaelaelae
tamam canımcım ben çözemedim halaa :) fıstıklar yeditemiyom sincapımagünaydın kızlar inşallah bugün hareket olur burada :)
şeymacım o dediğine ben bakamadım eğer çözersem olayı sana da bilgi veririm :)
aaa sütaşları biz bitireli çok oldu neden gelmedi aslında kazandığımdan 2 gün sonra geldi bana alllah allah vardır birşey mail atsana canım ...evet canım.. niveadan 2 hediyem ve sütaştan tatlılarımdan haber yok..guclubacismile
aa ne güzelll :) inş. gelir benimkide ama tenezzül edip cevap vermiyince kıl oluryorum şu site sahiplerine :=))bana da dün kozmodermodan skincode cilt kiti gelmiş 3 paket çok şirin paketleri içinde 3 adet mini boy arındırıcı maske,3 adet anında yağ kontrolü ve 3 adet nemlendirici..bence sana da mutlaka gelir bugünlerde
kızlar hediye çekilişi var bloğumda isteyenler bakabilirler:
Makyaja Güncem
kızlar hediye çekilişi var bloğumda isteyenler bakabilirler:
Makyaja Güncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?