Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bugün nişantaşına giden oldu mu? ben gittim essie ye, sadece bedava oje sürüyorlar.. hediye filan vermiyorlardı.. mafoldumben

ama ortam eglenceliydi, bütün nişantaşı karnaval havasındaydı.. beymen den meyve kokteyli ikram ettiler.. çakır keyif olduk sonra eve döndük.. şakkıdı

tanıtımda sürpriz hediyeler fln yazıyordu evet sadece oje surmusler 50 liralık alısverişede semsiye veriolarmıs 2 ojesi 50 lira zaten

tanıtımda sürpriz hediyeler fln yazıyordu evet sadece oje surmusler 50 liralık alısverişede semsiye veriolarmıs 2 ojesi 50 lira zaten

aman eksik kalsın şemsiye filan.. hiç gerek yoktu kandırmacaya. neyse hava aldık geldik işte.. (her iki anlamda da..) kaydirigubbakcemile3

Bana da penti den mail gelmişti..nişantaşında penti kızları dolaşacakmış..sürpriz hediyeler filan..
bekle ki penti kızı denk gelsin..sempatiksalakcinni

Bana da penti den mail gelmişti..nişantaşında penti kızları dolaşacakmış..sürpriz hediyeler filan..
bekle ki penti kızı denk gelsin..sempatiksalakcinni

kandırmacalar benimde halaa kozmodermodan avon lotus shield gelicek mail attım tık yok :1ninca:laelaelaelaelae

günaydın kızlar inşallah bugün hareket olur burada :)

şeymacım o dediğine ben bakamadım eğer çözersem olayı sana da bilgi veririm :)

2 üyemize Minik bez pasta ya da Organik minik bez pasta hediye.
İşte bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenler;
* Ponente Baby | Facebook adresine üye olun ya da http://twitter.com/ponentebaby adresinin takipçisi olun
* "www.ponentebaby.com adresindeki hangi üründe indirim vardır?" sorusunun cevabını ve facebook ya da twitter üye adınızla birlikte ponentebaby*hergunkampanya.com adresine mail atın çekilişe katılın.

Son başvuru: 27 Eylül 2010

Snob İle En Tıraş Haber adresinde ve aynı adlı Facebook uygulamasında yer alacak, eğlence amaçlı yazılmış komik tıraş haberlerin, ziyaretçilerinin katkıları ile online olarak –Facebook, twitter, mail aracılığıyla- en fazla paylaşılan ilk 10 tanesi, jüri değerlendirmesine alınacak ve 1. gelen haberi yazan kişi ile beraberindeki bir kişi 27-29 Kasım tarihlerinde, Barcelona-Real Madrid maçını izlemek üzere Snob’un davetlisi olarak Barcelona’ya gidecek. Yarışmadaki 2.’lik ödülü Sony Playstation 3 olacak, seçilen haberlerin dışındaki ilk 50 haberin yazarlarına da Snob’tan Üçlü Set hediye edilecek

vipdukkan bugün size tanıtacağımız sitelerden ilki.
Henüz birkaç haftalık olan sitede ünlü markalardaki indirimlerin yanında alışveriş ve üye davetinde de ekstra fırsatlar sunuluyor. Şuanda devam eden kampanyalar şöyle
Her hafta en çok üye getiren 3 kişiye Harvard Cafe'den çift kişilik yemek hediye
Her ay en yüksek tutarda alışveriş yapan üyeye Antalya, Kemer'de 2 kişilik tatil hediye
Eylül sonuna kadar en çok üye getiren ilk 3 kişiye 32'' LCD TV sonraki 5 kişiye iPod shuffle hediye

kandırmacalar benimde halaa kozmodermodan avon lotus shield gelicek mail attım tık yok :1ninca:laelaelaelaelae
bana da dün kozmodermodan skincode cilt kiti gelmiş 3 paket çok şirin paketleri içinde 3 adet mini boy arındırıcı maske,3 adet anında yağ kontrolü ve 3 adet nemlendirici..bence sana da mutlaka gelir bugünlerde

günaydın kızlar inşallah bugün hareket olur burada :)

şeymacım o dediğine ben bakamadım eğer çözersem olayı sana da bilgi veririm :)
tamam canımcım ben çözemedim halaa :) fıstıklar yeditemiyom sincapıma
evet canım.. niveadan 2 hediyem ve sütaştan tatlılarımdan haber yok..guclubacismile
aaa sütaşları biz bitireli çok oldu neden gelmedi aslında kazandığımdan 2 gün sonra geldi bana alllah allah vardır birşey mail atsana canım ...
bana da dün kozmodermodan skincode cilt kiti gelmiş 3 paket çok şirin paketleri içinde 3 adet mini boy arındırıcı maske,3 adet anında yağ kontrolü ve 3 adet nemlendirici..bence sana da mutlaka gelir bugünlerde
aa ne güzelll :) inş. gelir benimkide ama tenezzül edip cevap vermiyince kıl oluryorum şu site sahiplerine :=))
kızlar hediye çekilişi var bloğumda isteyenler bakabilirler:
Makyaja Güncem

herkese çıkar bloglardan bana çıkmaz ben bloglardaki hediye işlerini çözemiyorum uğraşmak zor geliyor cnm :1hug:

bnmde nivea gelmedi daha. 20 gün oldu . zaten birtane kazanmıştım o da gelmedi :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…