Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fikrimühimciler maillerinizi kontrol edinnn
4. kampanya davetimde geldiii
rota virüse karşı gerçek sevgi korumaktır kampanyasıı geldiii
davet kızımada yaptırmıştım bu aşıyı :)

Baskılı ürünlerin adresi Fottom - Herkesin fotoğrafı burada! ve Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası yeni kampanyamız başlıyor.

Kampanya sonunda 3 üyemiz üzerine dilediği fotoğrafın baskısını yapabileceği saat, mum ya da yastıktan birini kazanıyor.
Kişiselleştirilebilir bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gereken şey çok kolay. Hemen aşağıdaki linkten Fottom.com'un facebook sayfasına gidip grup fotoğraflarından birini beğenin çekilişe katılın, kazanın.
Fottom.com | Facebook

İstedigimiz sayıya ulastık o zaman sıra hediyemizde ..

Güzelik tüyolarınızı bizimle paylaşın cekilis sonucunda da hediyenizi kazanın..

30.09.2010 tarihine kadar douglas.turkiye@gmail.com adresine mail atabilirsiniz ...

kitapçık kılavuzun dışındaa renkli kağıtar ve nazar boncukları varmışşş
severim zaten bu tür şeyleri :)
gelsinde görelim canım bakalım nasılmış :)
nedir bu peki? ben anlamadım. bilgi verir msinz kızlar?
fikrimühim diye bir site vare canım duymuşsundur seçilen kişilere zaman zaman kampnaya gönderiyorlar bu da onlardan biri
kızlar rimel değişimi yapan varsa resim ekleyebilir miiiii :)

sadece cilinique rimel ilemi değişim oluyor acaba :)))) eğer öyle değilse bi sürü eski rimel var bende hehehebayanssulusmile

değişimden aldığım iki rimelim..soldaki benim rimelim, boy mukayesesi açısından onuda birlikte çekip ekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…