Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Slm kızlar ve şimdiden iyi bayramlar,

Haribo kazananları tebrik eder, ben ve tüm kazanamayan arkadaşlarıma da bugün saat 17:00 için başarılar dilerim. alkisalkisalkis

Bende Facebookun Ülker sayfasından yeni çıkan pötibör bisküviden ve bisküvi kutusundan kazandım. eşim de Yine Ülker'in sayfasından bayram sorusunu cevaplayarak Ülker Ece çikolatası kazandı. Eşimin çikolatası bugün gelmiş, yarınki bayram çikolatası ikramlığımız hazır yani, benimkilerde haftaya gelir inşallah :dance:

oo kızlar hem haribolanmış hem çikolatalanmışsınız iyisiniz vallaa:))))) afiyet olsun herkese hayırlı bayramlar şimdiden ...yarın şehir dışına çıkıcam bikaçgün gelemeyebilirim herkes kendine iyi baksın kazasız belasız iyi bayramlar

Herkese iyi bayramlar dilerim,bayram ziyaretleri nedeniyle evde olamayıp yazamayabilirim,şimdiden iyi bayramlarrr demek istedim.Nice nice bayramlara tüm sevdiklerimizle inşAllah :)

kızlar bugün avondan kargo geldi...
advange technıques gelmiş.
ufacık bişey ya bu...kafamçokkarıştı
ne kadan cimriler bunlar :jeyyar:
bunlarda fotoları....

kızlar bugün avondan kargo geldi...
advange technıques gelmiş.
ufacık bişey ya bu...kafamçokkarıştı
ne kadan cimriler bunlar :jeyyar:
bunlarda fotoları....

cnm bn avon satış temsilcisiyim bnde aldım ondan bizim kat.dada bu ebat bendede ynii
ynlız süper bşyy yumaşık yapıo saçlarımı ii günlerde kullan

cnm bn avon satış temsilcisiyim bnde aldım ondan bizim kat.dada bu ebat bendede ynii

normaldede mi ebat aynı yani...
bende hediye çıkanlara böyle gönderiyolar zannettim...
iyi bari...kullanim bakalım...

cümletten iyi bayramlar

limango bayram hediyesi 10tl hediye çeki vermiş :)

şimdi nasıl harcasam die düşünüyorum harca harca bitmez de

herksin bayramı mübarek olsun...
daha nice bayramlara inşallah...zemuszemus

Ben hiç beğenmedim ama bu ürünü çok yağlı bir şey uygulaması zor elden çıkmıyor hemen.Ayrıca saçlarımıda çok sertleştirdi.
Günlük bakım kremi daha güzell....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…