Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Kızlar avon sonuçları açıklanmış.
Ama ben yokum..
Aslında 2. Gün tam oy olmuştu.
Acaba isim olmadıgı için mi kazanamadım.lmaz:

kızlar yanlış görmüşün..
ismim var kazanmışım....bende sandımki facedeki nickimle kazanacagım..
oy verenlere çooooooooooookk teşekkür:))

arkadaşlar sütaş hep istanbula ulaşmış sanırım. bende istanbuldayım banada geldi... onun dışında gelen başa şehir var mı ? bi akrabam tekirdağda beklioda çoktan...

kızlar ya bana kozmodermodan mail geldi şimdi avon kazananlar hediylerini 10 gün içinde gelicek diye
ben yedeklerdeydim kaandığımadair bişey gelmemişti..
şimdi kazandımmı noldu bilmiyorum bilgisi olan varmı ?

Kampanya sonunda 2 kişinin 1 kg Taşköprü sarımsağı ve 1kg siyez bulgurundan oluşan hediye paketi kazanacağı kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken şey ise çok kolay.
Hemen şimdi www.kastamonuciftligi.com sitesine ve http://www.facebook.com/group.php?gid=127176137329852 adresindeki facebook grubuna üye olarak Kastamonuciftliği.com üye adınızı ve Facebook sayfasındaki isminizi kastamonuciftligi@hergunkampanya.com adresine mail atın çekilişe katılın.

arkadaşlar netten bulduklarımı paylaşıyorum sizlerle

KadınlarArası her ay olduğu gibi bu ay da ilgiyle takip edeceğiiz hediyeler vermeye devam ediyor.

İşte sahiplerini bekleyen hediyeler:

* 10 Kişiye e-mail gönderim hizmeti

* 5 Kişiye heyecanla ve soluksuz okuyacakları polisiye roman

* 3 Kişiye yazdan etkilenen ciltlerini canlandırmak için oksijen kürlü cilt bakımı

Hepsi KadınlarArası üyeleri için. Acele edin şanslı üyelerden biri siz olun.

ANAAAAAAAA hepsi yiyecek bakliyatmış...bunların hepsini istesem 1 yıllık erzağım çıkar
kendimi harbiden beleşci hissettim:kedi:

mrehaba bnot firması nıe tmko fiması 76 ci yı kutLRUDU
TRT SÜT GNÜO
SERDAR NBAAAKKUU788
YMA FİMASI SİZE BEN NAPICM 1BLSNS
ARABA FİYT
7UYRYT BNNFD VD
HRÜRYT
OYUN ON FİMASI M GR GECE O
SERDAR

uzun zamandan beri giremiyordum yeni yeni markalar eklenmiş süpersiniz kızlar

bi sorum olacak deracıne numunesi gelen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…