arkadaşlar ben sütaşı 16 sında kazandım hala gelmedi.Kargomu getiriyo .
benim sütaşımda gelmedi hala ama ben bayağı sonlara doğru katıldım zaten...
arkadalar link veremıyorum ama keyiflihediye.coma bakın bi.ordaki ürünlerden birisini seçip fotografın yanındakı paylaş tuşuyla paylaşıp profılınızde yayınladıktan sonra facebook.com/profile.php?id=100001159242550 msj atıyosunuz çok çok ürünler verıyolarlar.29 agustos 5 eylül arası
ödüller 1 kişiye Dondurma sünger
1 kişiye çaycı denizaltı
1 kişiye ısınan adam mumluk hediye isteyene özel msjla link atabılırım burda atamıyorum hata verıyolar
denemekbedava.comda anketlere katıldım ama ne zaman sonuçlanır bilen var mı
ben cumartesi akşamı katıldım bugün geldi yani 2 günde :))
facede o adrese ne mesaj atılıyoruz anlamadım biraz daha detaylı anlatırmısın canım. yoksa profilimde beğendiğim ürünü paylaştım sonra naetcemm kaydirigubbakcemile3
anketi nerde buldun da katıldın kuzucum bende üyeyim ama anket görmüyorum hiç. allah allahhCADIARZU
anaa sende pe kşanslıymışınn :1hug:
ilk defa böyle bi kampanyaya katılıp hediye kazandım hemde en mutsuz günümde sevindridi beni sütaşdua ettim bende sütaşa boshayallersmile
bide kıslarr sheden numune urun ıstedım bı tane orjınal boy deodorant bı tane ruj bı tane far qeldi hepsı orjınal kutusunda kargo ucretıce odemedım resım ıstersenız cekerım ama koymayı bılmıyorum bu konuda yardımcı olamam shenın ıletısım bolumunden ısteyebılırsınız bol sans
istedim bakalım canım sende güle güle kullan...
ben adresimi yazmayı unuttum maille bana dönerler mi ne dersin?
aa demek gördün mü üzüntülü bir gününde seni neşelendirmiş hayat...
o zaman sende şimdi tatlıı yee tatlıı tatlıı düşünn opuyorumnanaktan
sütaştan başka bşy yok sanırım kmse ymamş bşka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?