Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar sütaş tatlılarım geldi özel ufak soğutmalı kutusunda 12 adet çikolatalı ;meyveli tatlım çeşitleri içinden bir tanede kitapcık çıktı tatlılarla ilgili sütaşa teşekkürlerimi sundum büyük bi heyecanla açtım daha ısınmamışlardı bile soğuk soğuk hemen yedim bir tane :) tarihleride geçmemişti ilk hediye alışım çok mutlu oldum :)teşekkürler sütaşşşşşşşş

facede o adrese ne mesaj atılıyoruz anlamadım biraz daha detaylı anlatırmısın canım. yoksa profilimde beğendiğim ürünü paylaştım sonra naetcemm kaydirigubbakcemile3
denemekbedava.comda anketlere katıldım ama ne zaman sonuçlanır bilen var mı

anketi nerde buldun da katıldın kuzucum bende üyeyim ama anket görmüyorum hiç. allah allahhCADIARZU

ben cumartesi akşamı katıldım bugün geldi yani 2 günde :))

anaa sende pe kşanslıymışınn :1hug:

ilk defa böyle bi kampanyaya katılıp hediye kazandım hemde en mutsuz günümde sevindridi beni sütaş dua ettim bende sütaşa boshayallersmile

ilk defa böyle bi kampanyaya katılıp hediye kazandım hemde en mutsuz günümde sevindridi beni sütaş dua ettim bende sütaşa boshayallersmile

aa demek gördün mü üzüntülü bir gününde seni neşelendirmiş hayat...
o zaman sende şimdi tatlıı yee tatlıı tatlıı düşünn opuyorumnanaktan

istedim bakalım canım sende güle güle kullan...
ben adresimi yazmayı unuttum maille bana dönerler mi ne dersin?

sütaşın kampanyasına hem kendim hem annem hemde kayınvalidem için katıldım. kayınvalidemin bugün ulaşmış. aslında ben kayınvalidemden 5 gün önce katılmıştım kendim için.demek sıraya göre değil...

slmm arkadaslar uzun zamandır sizi takip ediyordum ama yazmak şimdi nasip oldu..
paylaşımlarınız için tşk ederimm..
ben de bir kaç yere mail attım numunelerim geldi..

denemekbedava da her zaman anket olmuyor genelde ilk sayfadaki konulara yorum yaparak kazanıyorsun dün saçma sapan bi anket vardı
denedimbiliyorum buna da bakın ama

günaydın kızlarr bende süteşa dün akşam fota yolladım mail atmışlar en kısa zamanda adresinize gekicektir diye hadi bakalım beklemekteyimm

nivea dan eşime şimdi geldi hediyesi. kazanmış vallahi hiç haberim yok bakmadım sonuçlara nasılsa çıkmaz diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi onunda haberi yoktu şaşırmış bu ne diye.
onun dışında bi çok yere başvurdum ama gelen giden yok. şanslı bu kocalar şanslı

ETİ Browni

kızlar oylamaya katılıp destekçim olurmusunuz.
katılanlara eti brovniden hediye geliyor
destekçiye ihtiyacım varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…