Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tablet çamaşır deterjanı göndermişlerdi canım hepsine yorumu bugün yapma kıs yarınada bırak kaydirigubbakcemile5 hergün girmeye çalış yani:)

kızlar "denedimbiliyorum" diye bi site daha varmış.işleyişi denemekbedava gibi aynı.oranın avantajlarının daha çok olduğu söyleniyo forumlarda.sponsorlarıda iyi hani(ariel fair prima orkid vs)

sütaş için akşam bende foto çekip göndereyim bakalımm.
resimlere baktım herkes sütaşlarla çekinmiş bakmasam benim hiç aklıma gelmezdi :)))
evde de süt,yoğurt,peynir hepsinden var sütaş . hepsini dizeyim bari :lepi:kaydirigubbakcemile3

bence hepsiyle tek tek çekinin.
sonra ayrı ayrı hesaplar açıp gönderin..
bir kaç adet paket kazanın -tatlicadiarzu-

kızlar "denedimbiliyorum" diye bi site daha varmış.işleyişi denemekbedava gibi aynı.oranın avantajlarının daha çok olduğu söyleniyo forumlarda.sponsorlarıda iyi hani(ariel fair prima orkid vs)

Evet tatlım, ben de mini çantalar içinde 100 adet Orkid kazanmıştım, sanırım Facebook sayfası üzerindendi.. Bir çuval orkid gelmişti eve, eşim de ben de şok olduk tabi :)) Bitiremedim hala, şuan bebişten dolayı zaten kullanamıyorum Doğduktan sonra tepe tepe kullanırım artık kaydirigubbakcemile3

Afiyet olsun karışık göndermelerine sevindim.Birisine 12 adet çikolatalı göndermişler çünkü..
ben de 20 ağustos'da göndermiştim ancak gelir demek ki..

Dün Sütaş'ın müşteri danışma hattını aradım, 'Ne zaman dağıtım yapılacağını sordum.. 20'sinde dağıtıma başlanmış ve fotoğrafların onaylanma sırasına göre adrese gönderiliyomuş bayanssulusmile a.s

niveadan ayın 8 inde kazanmıştım hala gelmedi...
30unda yine kazanmışım.salladım tutmuş.
bakalım gelecekmi.aradılar birde gönderecz diye.
daha ses soluk yok...

merhaba arkadaşlar nasılınız görüşmeyeli
tatil taşınma erken anca gryrum nete
bi iki geri sayfa okudm baya brkmişş
bi arkadaş özet geçebilir mii başvurumda gelen numunelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…