Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın bayanlarrrr :))))
bende o kadar nivea kazandım 3 tane geldi yuh diyorum göndermicekelrse yapmasınlar ama hiç arayıpda uğraşamam ufacık şeyler için :)

Selam
niveadan ilk defa kazandım. babamın adını yazmıştım kazanmışş :))
neler geliyor hiç bilmiyorumdaa xD

Valla canım 8inde kazandım toplam 7 tane sadece 3 tane geldi bi 10 günü buldu hatta geçti

hımm bizede beklemek düşüo artık desene tatlımm
kozmodermodan mail geldi şimdi avon elektriklenmeyi önleyen sprey için yedek seçilmişim 50 kişiden dönmeyen olursa bana gönderceklermiş kaçıncı yedek onuda bilmiyorum tabi şans artık
şakkıdı

kızlarr benimde ikinci nıveam şimdi geldi eşimin adına katılmıştım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.denemekbedava.coma'A üye olmayı düşünüyorum.üye olup problemlerle karşılaşanlar oldumu.

denemekbedavadan bana ürün geldi kızlar kargo ücreti falan istemiyolar sayfayı takip edip eklenen ürünlere yorumları yapın anket olursa ona katılın sonra bekleyin şans tutarsa geliyo ama göndercekleri zamanda hiç bilgi vermiyolar yani ürün göndercez falan diye mail gelmiyo bana öyle oldu en azından bi baktım denemekbedavadan gelmiş çok şaşrmıştım denedikten sonrada yorum yazmayı unutmayın ama yoksa devamı gelmiyomuş.

bende şimdi yorum yapıodumm yapmaya devam etsem iyi olcak güle güle kullan tatlım ne göndermişler peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…