• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Niveanın bugünkü cevapları
1 A
2 A
3 A
4 C

inşallah kazanırız

zaman gazetesinin sitesinde hergün bir soru soruluyor ve ilk bilen 100 kişiye kitap gönderiliyor cevaplar ertesi gün açıklanıyor link veremiyorum Cevapları yarisma @zaman.com.tr adresine maille yollanıcak ad soyad adres bilgileri eksiksiz olucak

bugünün sorusu: 1545-1574 yılları arasında yaklaşık otuz sene Osmanlı devletinde şeyhülislamlık makamında bulunmuş büyük İslam alimi, Hoca Çelebi adıyla da bilinen ve ikinci Ebu Hanife diye de adlandırılan büyük zat, alim insan kimdir cevap Ebus-Suud Efendi

yani soru ve cavabı ad soyad adres bilgilerinizi maile yazıp üstteki adrese mail atmanız yeterli kazananlar zaman gazetesinin sitesinde hergün yayınlanıyor
Cevaplar sorunun yayınlandığı gün gönderilmeli. Cevaplar sadece e-mail olarak kabul edilecek. Açık adresi olmayan, adresinde bulunamayan hakkını kaybetmiş sayılacak.

gnaydın hanımlar
dün benmverdiğim şeylere baktınız mı ben anketle ye üye oluyorum ama bana aktivasyon maili gelmiyor çöpte de yok?

şekerim merak ediyorum haberdar edelim birbirimizi. ben msj da attım siteye. aktv. gelmedi die bakalım ne olcak bi de cint die bi yer buldum kozmetik üzerine anket yapıyorlarmış mailine anket geliyor sanırım cevaplıyorsun hediyeler alıyorsun gibi bir şey. üye oldum bakalım ne olacak

şekerim merak ediyorum haberdar edelim birbirimizi. ben msj da attım siteye. aktv. gelmedi die bakalım ne olcak bi de cint die bi yer buldum kozmetik üzerine anket yapıyorlarmış mailine anket geliyor sanırım cevaplıyorsun hediyeler alıyorsun gibi bir şey. üye oldum bakalım ne olacak

valla ben uzun zamandır oraya üyeyim anket geliyor cevaplıyorum gelen giden hediye yok henüz

Back