• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benimde bugün niveam geldi ama eşiminki daha yok sabahın köründe uyandırdılar arkasındanda zamandan mesaj geldi kitap kazanmışım ordanda

oooooooooooo baya ilerlemiş sayfalar inş güzel numuneler kaçırmamışımdırrr
tatil bitti şimdi de eşya yerleştirme stresi başladııı inş hemen gttiğim yerde int vardırda sizden uzak kalmam

kızlar knorrdan paketim geldi 2 tane erişteli yogurt corbası 2 tane ogmaç çorbası 2 tane ayranaşı corbası 2 tane fırnda tavuk cesnisi:):):):):):) 8 parca toplam

kızlar knorrdan paketim geldi 2 tane erişteli yogurt corbası 2 tane ogmaç çorbası 2 tane ayranaşı corbası 2 tane fırnda tavuk cesnisi:):):):):):) 8 parca toplam

Ne yaptında geldi cnm_??

siremim hoşgeldinn
zaman kaybetmeden başvur sende
taşınacağın adres belliyse oraya iste bari :) :1:

özgecik resim koyabilirmisin rica etsem :)

gnçtrkcll’li,

Dünya Basketbol Şampiyonasına özel bu hediyeleri kazanmak için yapman gereken öncelikle kayıt formunu doldurmak.

Kayıt formunu doldururken istediğin hediyeyi seçeceksin. Daha sonra cep telefonuna gelen SMSleri kontrol et, rastgele bir zamanda gönderilecek SMS sorusuna hızlı ve doğru bir şekilde dön. Kazanan sen ol.

iste seni bekleyen hediyeler:

20 gntçrkcll'liye

Yarı Final veya Final (11-12 Eylül) maçlarına çift kişilik bilet

10 gntçrkcll'liye

Şampiyonada kullanılan basketbol topu

40 gntçrkcll'liye

Milli Takım oyuncularını imzaladığı forma

5 gntçrkcll'liye

Harun Erdenay ile 3 sayılık atış yarışmasına

çıkma fırsatı

10 gntçrkcll'liye

Milli Takım ile tanışma, antremanı izleme şansı

Göster gençliğin gücünü!!

Dünya Basketbol Şampiyonası Hediyelerle Başlıyor | Kampanyalar | gnçtrkcll

Arkadaşlar;
infotr @lansinoh.com.tr mail adresine numune isteğimi gönderdim.1 hafta içinde 3 çift(6 adet) göğüs pedi+10 grlık göğüs ucu çatlak kremi gönderdiler.Kremin orjinali 56 gr mış.Yalnız bu 10 grlık numunenin de üzerinde perakende satış fiyatı 21 TL diyor.Oldukça iyi bir krem anladığım kadarıyla.Ben burada bebek bekleyen bir arkadaşa verdim.

Kızlaaaaaaaaar Haribo'landım! Bugün gelmişler :teytey:

haribos.jpg

Ay çok şekerler :emir_bebek:

Yarışmalar
34Z13OJ3P4EKBH4LKXC033YGa.jpg

Sitemizi ziyaret ederek sorumuzu doğru yanıtlayan tam 50 şanslı okurumuz Marie Claire'den Bez Çanta kazanacak!

Tek yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak ve doğru cevabı ilgili kutuya yazmak! Formu dolduran 5., 10., 15., 20., 25., ... 235., 240., 245. ve 250. okurumuza Marie Claire Logolu Bez Çanta hediye!

Başvuru formuna ulaşmak içinSitemizi ziyaret ederek sorumuzu doğru yanıtlayan tam 50 şanslı okurumuz Marie Claire'den Bez Çanta kazanacak! Tek yapmanız gereken başvuru formunu doldurmak ve doğru cevabı ilgili kutuya yazmak! Formu dolduran 5., 10., 15., 20., 25., ... 235., 240., 245. ve 250. okurumuza Marie Claire Logolu Bez Çanta hediye! Başvuru formuna ulaşmak için
Sorumuz:
"Jean Ödülleri" moda çekimindeki harem pantolonun markası nedir?
İpucu: Marie Claire Ağustos Sayısı, s. 163
A. DKNY
B. Miss Sixty
C. Vivenne Westwood
D. Jean Paul Gaultier
Yarışmalar
Yarışmalar
Bu soruların cevabını bulan var mı???

@ melike_ecesuu
@hayriye88

Daha önce de yazdık tek yapmanız gereken facebooktaki Haribo Türkiye sayfasını beğenmek...

siremim hoşgeldinn
zaman kaybetmeden başvur sende
taşınacağın adres belliyse oraya iste bari :) :1:

özgecik resim koyabilirmisin rica etsem :)

hoşbulduk rendecim yerim bellide şimdi eşya yerleştirme işi falan var onları halledimde kaldığım yerden devam ederim kaydirigubbakcemile3

kızlar knorrdan gelenlerin resmini profil resmi yaptım ordan bakabilirsiniz 2 kutu geldi bana toplam 8 tane 2ser tane hepsinden

Back