• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar knorrdan gelenlerin resmini profil resmi yaptım ordan bakabilirsiniz 2 kutu geldi bana toplam 8 tane 2ser tane hepsinden

Canım bize ulaşın kısmında bir mail adresleri var ordanmı istedin.Ne dedin numune istiyorummu ddedin???

ben geçen hafta maille istedim knordan göndermiyoruz diye geri dönüş yaptılar bana lansinahotanda 1,5ayı geçti kaç kez istedim daha yeni mail atmışlar bilgilerimi istemişler nerdeyse doğum yapıcam o göğüs kremine çok ihtiyacım var vallahi

Pegasus Uçur Beni Şehir Şehir oyununda,

Her ay, her bir şehir için 10'luk seriyi tamamlayan ilk kişilere, tamamladıkları şehre gidiş-dönüş uçak bileti,

Ay sonunda elde edilecek toplam puanlamada, sıralamadaki ilk 5 kişiye yurtiçi ya da yurtdışı istedikleri yöne çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti.

İlk 50. - 100. - 150. - 200. ve 250. kişilere yurtiçi gidiş-dönüş uçak bileti HEDİYE!

"Nerde o eski Ramazanlar, nerde o eski meslekler..." Eskilerin baş tacı bazı meslekler, bugünün modern dünyasında birer nostalji olarak keyifle hatırlanıyor.

Ramazan ayı boyunca “haftanın nostaljik mesleği” ile ilgili vereceğimiz ipuçlarını takip edin, 75 TL değerinde Ticket Restaurant hediye yemek kuponu kazanın! Bu keyifli ve ödüllü yarışmamıza katılmak için tek yapmanız gereken ipuçlarımızı paylaşacağımız XING Türkiye grubuna katılmak!

Hemen katıl

Yarışmamıza dair tüm bilgi ve ipuçlarının verileceği XING Türkiye grubuna katılarak, kampanyalarımızdan ve size özel fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

İyi şanslar!

Tırnakmakası Forumu'nda yeni hediyeli anket başladı.

En çok puan toplayan 1. kişiye : Outspoken by Fergie - Eau de parfum
En çok puan toplayan 2. kişiye : Perceive - Eau de parfum
En çok puan toplayan 3. kişiye : Outspoken by Fergie - Body lotion (vücut losyonu)
En çok puan toplayan 4. kişiye : Outspoken by Fergie - Body spray (vücut spreyi)
En çok puan toplayan 5. kişiye : Anew Clinical ThermaFirm Sıkılaştırıcı Yüz Kremi - deneme boyu (7ml.) + Pur Blanca Roll-on

Kızlaaaaaaaaar Haribo'landım! Bugün gelmişler :teytey:

haribos.jpg

Ay çok şekerler :emir_bebek:
da

darısı başımıza kızzz:)

Onlar her hafta sayfalarında duyuruyorlar kazananları zaten sen de ana sayfandan görürsün açıklandıktan sonra. Beğenmekten başka bişi yapmanıza gerek yok.

teşşekür ederim arkadaşım çok saol kaydirigubbakcemile5

arkaşlar
niveaya katılmıştım bende 09.08.2010 tarihinde
ama kazanmamışımdır diye bakmamıştım
şimd bktımda kazanmışım meğer:D
bişey yağpmama gerek var mı şimdi

o kadar yerden numune istedim.
ne gelen var ne giden.
amma pintilermiş be bunlar...
sadece kozlabtan geldi.
oda kargo parasını istiyolar zaten...:kızgın:

Back