• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
11.Ağustos.2010
İftar sofraları yarışsın…

Bu Ramazan boyunca birbirinden zengin, zarif, yaratıcı iftar ve sahur sofraları sunacağınıza eminim. Hafif Tarif ödüllü bir yarışma düzenliyor!

Sizden ricam, böyle sofraları fotoğraflamanız. Genel olarak sofra düzenini ve mümkünse daha yakından birkaç fotoğrafını. Fotoğrafların yanında da, kurduğunuz sofradaki en güvendiğiniz yemeğin tarifi bulunmalı. Katılmak isteyenler resimlerle birlikte tariflerini, 12.Eylül.2010 tarihine kadar hafiftarif @gmail.com adresine e-posta atabilirler. (Tarif konusunda özgürsünüz; tatlı, tuzlu, meze, et yemeği, hamur işi; hangisinde kendinize güveniyorsanız olabilir.)

Mümkün olan en adil yollarla seçilecek 1., 2. ve 3.’ye, kendi seçtiğim sürpriz armağanlarım olacak:) Ayrıca katılan ilk 50 kişi, Sensodyne‘den diş macunu ve diş fırçası ve Breathe Right‘tan burun bandı kazanacak. Sofraları ve tarifleri sitede de yayınlayacağım ki, hepimiz faydalanalım.

Katılma şartlarını hemen özetleyeyim:

- İftar sofrasının genel resmi
- Masadan seçeceğiniz bir yiyeceğin yakından resmi ve ayrıntılı tarifi

Not: Resimler sitede yayınlanacağından, belirli bir kalitede olmaları gerekiyor.

Herkese iyi ramazanlar, fotoğraf makinelerinizi yanınızdan ayırmayın:)

kızlar az önce kargo geldi.
kozlabdan gelmiş.3 milyonda ücret istediler.
mailde söylemişlerdi ücret istenildiğini bende geri dönmedim o yüzden.
yinede göndermişler...gelenler bunlar :çok üzgünüm:

olumunekankayizsmileburayı yeni gördüm.İnşallah banada çıkar bişeyler
niveaya katıldım başka var mı kızlar

kızar niveya bi aileden 4 kişiyide yazdım aynı evdeler adres aynı yani mail adreside aynı cıkarsa sorun olurmu acaba

Nivea'lar dağıtımda görünmemesine rağmen geldi.
Minicikler ama işe yarar yine de hiç yoktan iyidir,Taş atıp da kolum mu yoruldu :))

10 gündür anladığım bir kazanan bir daha kazanamıyor aynı isimle..
Soyadı aynı olan yakınlarımızı eşimin kardeşini falan yazıyorum bizzim evi adres göstererek çıkar sanıyorum.
Birkaç tane daha çıkarsa dişe dokunur..

Son düzenleme:
kızlar şimdi benim de nıveadan kazandıklarım geldiiiiizemuszemus
ya gercekten ben kac gündür yazıyom cıkmıyo bize artık ne bilim isim degiştirsek adres aynı versek bişi olmaz dimiiiyerimseniben

kızlar bana az önce kargo geldi ama şaşırdım nereden istediğimi hatırlayamadım:) hasbro die bi oyuncak firmasından geldi playskoolun 4lü minik arabaları. kargo ücreti de ödemedim. ay nerden istedik biz bunu yaaa gözüm bi yerden ısırıyodu ama nerdendiiii?
bu forum bana iyi geldi dünden beri şansım açıldı inanın...
dün de bişi kazandıydım yazdıydım sayfaya hatta:) nivea da kazanmışız eşim adına ama gelcek mi bilmiyorum ay taşıncaz biz taşınmadan gelsinnn sahi taşınırsak nası olcak?

Back