Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
günaydın kızlar hayırlı cumalar :)))))
dolucada ceavplar farklı :)))
afmnin sitesi ne yaw bulamadım

Pudra.com dan dvd si gelen oldu mu? Beni bugün aradılar,bedava dvd yi göndermemek için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.Pilates dvd seti+topu+minderi varmış,çok ucuzmuş onu alın diyor. Kredi kartı numaranızı yollayın size gönderelim diyorlar.Çok sinir oldum,zorla birşey satmaya çalışan insanlardan da nefret ederim zaten!!! İstemiyorum dedikçe ama çok uygun fiyatı,siz düşünün yarına kadar karar verin deyip durdular. İstemiyorum kardeşim,siz bana hediyemi gönderin yeter :) Allah Allaaahhh...

Benide aradılar 10 gün içinde gelir demişlerdi.Hala gelmedi -tatlicadiarzu-
Aynı şeyi banada yapmaya çalıştılar. . . Bide kz muhabbet etmk için aramış sankim
Bende muhasebeden hiç anlamam dio :) Matematiğim çok kötü dio
Daha önce çok yerde çalışmş falan filan :delphin:
Dost gibi görünüp arkamdan vurcak herhal :lepi:
Yermiyim ben. . Asla kaydirigubbakcemile3

pudra.comdan bana geldi cd
aynen banada anlattı telefonun ucundaki bayan bu tanıtım cd si
aslı hediyeli falan filan

hatta akraba bile çıkıyoduk telde:D

görümcen için istemiştim ben
onda sorayım isterse sıpariş ederiz dedim
oda istemedi
belirttim
bende 2 kerede beni aradılar

bır yıllık orkidim geldı ,kolı o kadar büyüktü ki tasıyamadım kaydirigubbakcemile3

canta gıbı yapmıslar her paketın ıcınde ambalajlı ıkı tane gunluk ped ve ayrı ambalajlı bır gece bır gunduz ped koymuslar

kac tane var saymadım kaydirigubbakcemile3

41d5c5ad.jpg

36ee8567.jpg

bır yıllık orkidim geldı ,kolı o kadar büyüktü ki tasıyamadım kaydirigubbakcemile3

canta gıbı yapmıslar her paketın ıcınde ambalajlı ıkı tane gunluk ped ve ayrı ambalajlı bır gece bır gunduz ped koymuslar

41d5c5ad.jpg

36ee8567.jpg

bir çuval orkidi sırtlamışın sumakcım
ratah günlerde kullan canım kaydirigubbakcemile3

lenacım nasılsın :))))))) bana gelen giden bişi yok heheh :)))

iyiyim canımmm benimmmm:)))) kız nasılsın diye sormayı unutmuşum hahahah editledim nasılsın bakalım :)))) hayret başımıza bişiy yağabilir o zaman dikkatli olalım hahahahahhaa arabaya yaklaşıosun herhalde adım adım :))))

Son düzenleme:

canım onlar fazla sana bize yolla birazını bayatlar mazallah sonra pişik yapar hehehehehehheeopuyorumnanaktan şaka bi yana güle güle kullan canım

41d5c5ad.jpg

36ee8567.jpg

oyyyyy süper bi hediye bu yawww :))))))) güle güle kullan canım hehehehe

iyiyim canımmm benimmmm:)))) kız nasılsın diye sormayı unutmuşum hahahah editledim nasılsın bakalım :)))) hayret başımıza bişiy yağabilir o zaman dikkatli olalım hahahahahhaa arabaya yaklaşıosun herhalde adım adım :))))
her hafta bi ürün canım haftaya avon gelir :))))) hafta öyle kapanırrr :))))))

kızlarrr haribo kazananlar açıklanmış bizden birine çıkmıştır umarım :)))
Doğan Ar
Saba Göksel
Tolga Pakdemir
Burcu Orer
Berkin Bayus
Burhan Ağır
Mehtap Dogan
Sevilay Aydın
Mustafa Ozer
Emine Maden Kuruyüz
Melek Öksüz
Enver Dinsever