Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pudra.com dan dvd si gelen oldu mu? Beni bugün aradılar,bedava dvd yi göndermemek için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.Pilates dvd seti+topu+minderi varmış,çok ucuzmuş onu alın diyor. Kredi kartı numaranızı yollayın size gönderelim diyorlar.Çok sinir oldum,zorla birşey satmaya çalışan insanlardan da nefret ederim zaten!!! İstemiyorum dedikçe ama çok uygun fiyatı,siz düşünün yarına kadar karar verin deyip durdular. İstemiyorum kardeşim,siz bana hediyemi gönderin yeter :) Allah Allaaahhh...
bır yıllık orkidim geldı ,kolı o kadar büyüktü ki tasıyamadım kaydirigubbakcemile3
canta gıbı yapmıslar her paketın ıcınde ambalajlı ıkı tane gunluk ped ve ayrı ambalajlı bır gece bır gunduz ped koymuslar
kac tane var saymadım kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
lenacım nasılsın :))))))) bana gelen giden bişi yok heheh :)))
bır yıllık orkidim geldı ,kolı o kadar büyüktü ki tasıyamadım kaydirigubbakcemile3
canta gıbı yapmıslar her paketın ıcınde ambalajlı ıkı tane gunluk ped ve ayrı ambalajlı bır gece bır gunduz ped koymuslar
alakasız bişi sorcam size akvaryumu olan var mıı?
![]()
![]()
her hafta bi ürün canım haftaya avon gelir :))))) hafta öyle kapanırrr :))))))iyiyim canımmm benimmmm:)))) kız nasılsın diye sormayı unutmuşum hahahah editledim nasılsın bakalım :)))) hayret başımıza bişiy yağabilir o zaman dikkatli olalım hahahahahhaa arabaya yaklaşıosun herhalde adım adım :))))