Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
iyi lenacım sen nasılsın amann kah çalışıyorum bugün kah buraya takılıyorum bende bilmiyorum ne yaptığımı :)) yoğunluktan

oyyyyy süper bi hediye bu yawww :))))))) güle güle kullan canım hehehehe

her hafta bi ürün canım haftaya avon gelir :))))) hafta öyle kapanırrr :))))))

kızlarrr haribo kazananlar açıklanmış bizden birine çıkmıştır umarım :)))
Doğan Ar
Saba Göksel
Tolga Pakdemir
Burcu Orer
Berkin Bayus
Burhan Ağır
Mehtap Dogan
Sevilay Aydın
Mustafa Ozer
Emine Maden Kuruyüz
Melek Öksüz
Enver Dinsever
Arif Asal
Seda Agar
Elif Hande Turhan

ballısın anam ballısın damlıyor maşallahhhhhhhhh :)))))

haribocular gözüm üzerinizde aklı olan bana çıktı falan demesin isterim valla yarısını :))))):teytey:

iyi lenacım sen nasılsın amann kah çalışıyorum bugün kah buraya takılıyorum bende bilmiyorum ne yaptığımı :)) yoğunluktan

bende iyiyim canım benim çok sağol... bu sıcakta hepimiz zombi gibiyiz zaten canım ya... allah kolaylık versin canım benim... benim yeğen napıo bakem yatıo mu yine yerlere :)))):emir_bebek:

hatunlar az önce kozlab kozmetikden numune geldi,çarşamba günü mail atmışdım çok hızlılar cidden .3,5 tl kargo ödedim ama epey ürün göndermişler,değer bence şansınızı deneyin sizde aklinialirimsmile

Eklentiler

• $kozlapcıklarım.jpg
    $kozlapcıklarım.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
rendeciğim bende var kocaman beyaz zebra besliyorum... belki 60 tane var :)))) sorularını bekliyorum :))

aaayy harikasıınn ben fanusta bakıyorumda akvaryuma geçicem
çok büyük birşey istemiyorum 40*26*20 gibi bişi ilk deneyim için iyimidir
bi de temizliğinden korkuyorummm

bende iyiyim canım benim çok sağol... bu sıcakta hepimiz zombi gibiyiz zaten canım ya... allah kolaylık versin canım benim... benim yeğen napıo bakem yatıo mu yine yerlere :)))):emir_bebek:

yatmazmı valla hala yerlerde sürünüyor çocuk :emir_bebek:
haftaya cumartesi ilk yaşımızı kutluycaz teyzoşu

hatunlar az önce kozlab kozmetikden numune geldi,çarşamba günü mail atmışdım çok hızlılar cidden .3,5 tl kargo ödedim ama epey ürün göndermişler,değer bence şansınızı deneyin sizde aklinialirimsmile

hayırlı olsun cnm güle güle kullan... nasıl yapıoduk bunu iletişime mi yazıoruz... kıl dönmesi falan içinde ürünleri varmış kardeşimde var o sorun denemek istedim...

aaayy harikasıınn ben fanusta bakıyorumda akvaryuma geçicem
çok büyük birşey istemiyorum 40*26*20 gibi bişi ilk deneyim için iyimidir
bi de temizliğinden korkuyorummm

canım herhalde az baluşun var bence normal bu boyut... temizlemesi falan da kolay olur merak etme... yanlız çok süs koyma bi de dibine atmak için kumlar oluyor ya olduğunca az koy çünkü suyu bulandıran pisleten çoğunlukla bunlar... minik de bi filtre alırsın suyu temizliyor o 2 hafta da bi dinlendirdiğin suyla da değiştirirsin suyunu... ayda 1 de ufak olduğu için akvaryum küvette falan yıkarsın... filtrenin süngerlerini de yıkarsın her su değiştirdiğinde... asla deterjan falan kullanma temizliğini yaparken... bide suyunu değiştirirken temiz bi kovaya akvaryumdan biraz su koyuosun balıklarını içine atıosun akvaryumu temizledikten sonra o suyla beraber temiz suya atıyorsun birden ordan alır yeni suya atarsan şok olur ve ölürler... yine bi sorun olursa yardımcı olurum canım :))))

yatmazmı valla hala yerlerde sürünüyor çocuk :emir_bebek:
haftaya cumartesi ilk yaşımızı kutluycaz teyzoşu

ayyy sevtapcığımm yirim onu ben yaa... canım benim allah uzun sağlıklı mutlu bol paralı bir ömür versin ona inş. nice yaşlara şimdiden...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım herhalde az baluşun var bence normal bu boyut... temizlemesi falan da kolay olur merak etme... yanlız çok süs koyma bi de dibine atmak için kumlar oluyor ya olduğunca az koy çünkü suyu bulandıran pisleten çoğunlukla bunlar... minik de bi filtre alırsın suyu temizliyor o 2 hafta da bi dinlendirdiğin suyla da değiştirirsin suyunu... ayda 1 de ufak olduğu için akvaryum küvette falan yıkarsın... filtrenin süngerlerini de yıkarsın her su değiştirdiğinde... asla deterjan falan kullanma temizliğini yaparken... bide suyunu değiştirirken temiz bi kovaya akvaryumdan biraz su koyuosun balıklarını içine atıosun akvaryumu temizledikten sonra o suyla beraber temiz suya atıyorsun birden ordan alır yeni suya atarsan şok olur ve ölürler... yine bi sorun olursa yardımcı olurum canım :))))

ph falan diyorlar bazı ilaçlarla suyun sertliği ve yumuşaklığı ayarlanırmış falan filan bunlara gerek var mı?
ben çok balığım olmasını istemiyorum 4-6 tane falan yeter
şuanda 1 tanecik var diğeri öldü de :( akvaryuma geçmek ona daha güzel bakmak istiyorum

ph falan diyorlar bazı ilaçlarla suyun sertliği ve yumuşaklığı ayarlanırmış falan filan bunlara gerek var mı?
ben çok balığım olmasını istemiyorum 4-6 tane falan yeter
şuanda 1 tanecik var diğeri öldü de :( akvaryuma geçmek ona daha güzel bakmak istiyorum

yok canım ya... onlar çok değerli balıklar için falan... 4000 5000 dolara satılan balıklar var :))) normal olarak insan suyun ph oranını bile hesaplıyor yani :)) suya yapacağın tek işlem klorunu çıkartmak onun içinde 10 litrelik su şişeleri var ya biz onlara koyuyoruz suları ağzını açık bırakıyoruz dinlendiriyoruz... klor kırıcı var mürekkep gibi ondan 1 2 damla damlatıyoruz bazen (çok dinlendiremediysek suyu)... 4 6 balık için orası orman gibi olur zaten çok zevkli hemde çok zahmetli bi hobi :)))

ayyy sevtapcığımm yirim onu ben yaa... canım benim allah uzun sağlıklı mutlu bol paralı bir ömür versin ona inş. nice yaşlara şimdiden...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

inşallah canım Allah sanada göstersin evlendiğinde

ballısın anam ballısın damlıyor maşallahhhhhhhhh :)))))

haribocular gözüm üzerinizde aklı olan bana çıktı falan demesin isterim valla yarısını :))))):teytey:

ahh lenam bana çıkmamış payaşcaktık ne güzellll :teselli:

hayırlı olsun cnm güle güle kullan... nasıl yapıoduk bunu iletişime mi yazıoruz... kıl dönmesi falan içinde ürünleri varmış kardeşimde var o sorun denemek istedim...

sağol şekerim,evet kıl dönmesi ile ilgilide ürünü varmış sitesine baktım da.
güzel güle kullan canım bayanssulusmile

sağol canım Koz-lab Mutluluk Yaratr girip iletişime mail attım .çok hızlılar cidden yaa 3 günde elimde oldu numuneler.sizde mail atın hatunlar

Back