Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
renkli birden moskovanın rövanşını kazanmışımmm kızlarrr
oylayanlar baksınn belkii sizede çıkmıştır bşyler

tesekkur ederım herkese
nasıl kazandıgımı hatırlamıyorum, sanırım öneriyorum kullanarak bır arkadasımı davet etmıstım ,bundan olabılır

akvaryum mu dedı bırısı ,

bız uretıcılıgını yapıyoruz evde kaydirigubbakcemile3

13 akvaryum var ,ve sanırım da 9 cesıt var ve bir sürü yavrumuz oldu :hulya:

elımden geldıgınce yardımcı olabılırım

günaydın kızlar
heracım yuma maya için ne yapmıştın sen

sevtapçım üye oluyosun ve yorum yazıyosun en çok puan toplayan 10 kişiye hediye gönderiyorlarmış.. ilk başta cok uzun bir iş gibi geldi bana ama sitede zaten pek kimsecikler yok.. her yorum 10 puan sanırım bnm 500 filandı ama nokta bile koysan 10 puan garanti oluyo ilk girişte 20 puan veriyolar ve sitede az kişi olduğu için ilk 10 grmek garantii:) tabbii bu yorumdan sonra sitenin nüfusu artacak:)

lansinoh numune krem için ne yapmam gerekyor kızlar

canım mail atıcaksın.. bana mailden sonra geri dönmemişlerdi bikaç gün sonra keşke ürün gönderemiyoruz diye bir mail yollasaydınız filan yazdım sonra adres teyit ettiler.. zaten kargonuz yola çıkmıştır diye mail geliyo.. kargonun hangi gün hangi saat eline ulaşacağı bile yazıyodu:) ama gelince tabi hüsran 2 tane göğüs pedi 1 tanede ufacık bir pakette göğüs ucu çatlak kremi

tesekkur ederım herkese
nasıl kazandıgımı hatırlamıyorum, sanırım öneriyorum kullanarak bır arkadasımı davet etmıstım ,bundan olabılır

akvaryum mu dedı bırısı ,

bız uretıcılıgını yapıyoruz evde kaydirigubbakcemile3

13 akvaryum var ,ve sanırım da 9 cesıt var ve bir sürü yavrumuz oldu :hulya:

elımden geldıgınce yardımcı olabılırım

ben didim ben didim :1: maşallah ben 40*26*20 bi akvaryum edinmekten, zahmetinden korkuyorum 13 akvaryum helal olsun :)
benim fanusta bir tanecik balığım varda akvaryum almak istiyorum... 40*26*20 ölçüler iyimidir çok zahmetli olmasını istemiyorum...
filtre ısıtıcı falan bunlar nasıl olmalı? bide 40*26*20 akvaryum+kum+arkaplan+filtre 45tl iyimidir?

Oyuncak Hikayesi 3 filminde Ken karakterini kim seslendirmiştir ?

Kıvanç Tatlıtuğ olması lazım, cevaplarınızı iletişim bilgilerinizle birlikte ;

popcorn@dreamtv.com.tr adresine gönderip 3 adet Serseri Mayınlar

filmi dvd'si için çekilişe katılın.

Günaydın magrenta :)))
öyle bakınırken gördüm de ekliyim didim.. buaralar pek bişi yok zaten belkii olur umuduyla :1:

günaydın hatunlar, sağolasın rendeciğim eklediğin herşeye atladım :))

Esselte
Leitz League Kampanyası
1 adet Sony KDL-32V4210 32'' LCD TV
1 adet 1 Yıllık Digiturk Lig TV Paketi(Her Ayın Birincisine)
- ınternet - Alışveriş
Esselte Leitz League Kampanyası döneminde, üç farklı kurguyla düzenlenecek çekiliş kampanyasına katılabilir, ödüller kazanabilirsiniz. ""Leitz League oyununa katıl, dereceye gir, üye ol çekilişe katıl ödüller kazan"" Tıkla ve hemen katıl !

Kampanyalı Leitz Zımba ve Delgeçlerden birer adet, toplam 2 adet barkodu Leitz 1010-1015, Manu 2030-2035 ve Esselte 3040-3045 klasörlerin içinde yer alan ve kampanya web sitesinden de indirilebilen başvuru formlarına yapıştırarak

ıNTERLıNK ıTHALAT ıHRACAT PAZARLAMA A.Ş. Yeşilce Mahallesi Diken Sok. No:1 - 4.Levent/ıstanbul adresine yollayan herkese 1 adet Leitz Logolu futbol topu Esselte’den hediye, çekiliş yok kura yok!
Leitz League
Kampanyanın 3 farklı aşaması mevcut:

1. Leitz League adresinde yer alan kampanya mikro web sitesinde online futbol oyununda her ayın son iş günü skor tablosunun en üstünde yer almayı başaran yarışmacıya çekilişsiz kurasız 1 yıllık Digiturk Lig Paketi hediye.

2. Leitz League adresinde yer alan kampanya mikro web sitesindeki online futbol oyununa katılarak siteye üye olan yarışmacılar arasında yapılacak çekiliş ile kampanya sonunda 1 yarışmacı 1 adet Sony 32 inç LCD TV kazanacak. Bu kampanya, Milli Piyango ıdaresi Genel Müdürlüğü’nün 04.05.2010 tarih ve B.07.1.MPı.0.13.00.02- 401.02.99 / 990- 4243 sayılı izni ile gerçekleştirilmektedir. Bu kampanyaya Esselte Leitz ve kampanya ajansı ınterlink çalışanları katılamaz.

3. Barkod yolla kazan!
Başlama Tarihi: 10.05.2010
Son Katılım Tarihi: 28.10.2010
Çekiliş Tarihi: 24.11.2010

Akşam ve Esselte web sitesi, 01.12.2010

18 yaşından küçükler, ınterlink çalışanları katılamaz.

Esselte Leitz League çekiliş kampanyası Milli Piyango ıdaresi izin tarih ve no: 04.05.2010 tarih ve B.07.1.MPı.0.13.00.02- 401.02.99 / 990- 4243

Son düzenleme:
Roko
Rokonomi Çekiliş Kampanyası
1 adet Piaggio Vespa 150 LX Touring 2010 Model ve 2 Kask
5 adet Apple Iphone 3GS 16 GB
10 adet Sony Playstation3 120 GB
- İnternet - Alışveriş
Katılım Şartları: Kampanya döneminde Roko ürün çeşitlerinin herhangi birinden aldığınızda, ürün çubuğu üzerindeki şifreyi, ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte ücretsiz olarak Roko web sitesinden göndererek çekilişe katılabilirsiniz. Tıkla ve hemen katıl !

Online Başvuru: Roko.Com.Tr - Canli konserler ve Eurovision gnl roko.com.tr de tam gaz devam ediyor. Yzlerce konser bileti ve muhteem hediyeler seni bekliyor. Hadi sende gel ye ol. Her birlikte grlt yapalim.
Özel Durum: Kimkazandi.com Facebook sayfasını beğen, kampanyalardan haberdar ol, arkadaşınlarla paylaş Kimkazandi.com | Facebook

Başlama Tarihi: 01.06.2010
Son Katılım Tarihi: 31.07.2010
Çekiliş Tarihi: 12.08.2010
İlan Yeri ve Tarihi: Posta, 19.08.2010

18 yaşından küçükler katılamaz.

Rokonomi Çekiliş Kampanyası Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 27/05/2010 ; B.07.I.MPİ.0.13.00.02.401.02.99/1210-4981

TTNET
Online İşlem Merkezi'ni Tıklayan Kazanıyor (1.Dönem)
25 adet Sony Playstation 3 120 GB
25 adet Vestel 8.9'' Netbook
25 adet Samsung S5233 Cep Telefonu
25 adet Noktai Mp4 Player

Kampanya döneminde TTNET Online İşlem Merkezi'ne kayıt olup giriş yapan aktif TTNET kullanıcıları çekilişe katılıyor. Tıkla ve hemen katıl !

TTNET | Kampanyalar | Online İşlem Merkezi Tıkla Kazan Kampanyası
28.06.2010
25.07.2010
05.08.2010

Posta, 12.08.2010

18 yaşından küçükler katılamaz.

TTNET Online İşlem Merkezi Kampanyası 1.Çekiliş Milli Piyango İdaresi izin tarih ve no: 17/06/2010 ; B.07.I.MPİ.0.13.00.02.401.02.99-1459-5725

Burn
Social Burner
1 adet iPad
5 adet Samsung Netbook

www.burn2dance.com ile dans grubunu arayan Burn, bu kampanyaya katılanlara iPad veriyor! https://www.burn2dance.com/social-burner adresinden Facebook hesabı ile kaydolan herkese bir link veriliyor, bu link üzerinden "Facebook ile beğen" yapan herkes yarışmacıyı iPad'e bir adım daha yaklaştırıyor! Burn Kampanya sonunda kendi sayfasından Burn'e en fazla facebook "beğen / like" kazandıran kişiye iPad, sayfası en çok ziyaretçi alan 5 kişiye ise netbook hediye ediyor!

Katılmak için, https://www.burn2dance.com/social-burner adresine girip Facebook ile bağlandıktan sonra gerekli formu doldurmanız yeterli. Facebook ile bağlanma sırasında açılan pop-up'ı göremiyorsanız pop-up blocker ayarlarınıza dikkat etmeyi unutmayın, Burn'e en fazla beğeniyi kazandırın iPad'i kazanın! Tıkla ve hemen katıl !

https://www.burn2dance.com/social-burner
10.06.2010
10.07.2010

Ülker
Dankek Yok Artık Gazetesi
3 adet Sony Psp

Dankek, Facebook'taki sayfasında abartılı haberlerin yer aldığı Yok Artık Gazetesi isimli bir gazete çıkarmıştır. Bu gazetede yer alan haberler kişiye göre özelleştirilebilir ve Facebook üzerinden paylaşılabilir. Oylama üzerine çalışan sistemde en çok oy / puan alan haberi oluşturan kişi, PSP kazanır. Ayrıca, oy verenler arasından her 50. kişi, bir aylık Tivibu üyeliği kazanacak. Tıkla ve hemen katıl !

Login | Facebook
Yarışmaya katılmak için Login | Facebook adresli internet sitesi üzerindeki sayfaya üye olmanız gerekmektedir. Yarışmaya, sitede yer alan abartılı haberlerden birini özelleştirerek katılabilirsiniz. Bu noktadan sonra haberi kendi duvarınıza ve arkadaşlarınızın duvarına gönderip arkadaşlarınızdan sizlere oy vermelerini istemelisiniz. En çok oy alan haberi oluşturan kişi PSP; haberlere oy veren 50. kişiler de bir aylık Tivibu üyeliği kazanacak.
30.06.2010
14.07.2010

Back