Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tamam ebrucum

bu arada biraz önce bana mulipadan paket geldi
içinde buzdolabı magneti ama oğlumun resmini koyacak şekilde bide notluk şeklinde
ayrıca 10 tane indişrim çekide gelmiş zemuszemus

az sabret canım benim o da çıkar yakında sana eminim yani :))) güle güle kullan canım hepsini inş. güzel günlerde....
heheh inşallah canım :))))
ben veriyim linkleri rendecim

douglas bu sene kurulduğu ülkede kaçıncı yılını kutluyor ?

Douglas Türkiye | Facebook
kazanan 12 temmuzda açıklanacak
eee bunun cevabı nedir bulan varmı 1821 de hamburgda kurulmuş sabun fabrikası olarak bunu buldum

ben üyeyim ama unutuyorum girmeyi :)

Pudra.com dan dvd si gelen oldu mu? Beni bugün aradılar,bedava dvd yi göndermemek için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.Pilates dvd seti+topu+minderi varmış,çok ucuzmuş onu alın diyor. Kredi kartı numaranızı yollayın size gönderelim diyorlar.Çok sinir oldum,zorla birşey satmaya çalışan insanlardan da nefret ederim zaten!!! ıstemiyorum dedikçe ama çok uygun fiyatı,siz düşünün yarına kadar karar verin deyip durdular. ıstemiyorum kardeşim,siz bana hediyemi gönderin yeter :) Allah Allaaahhh...

Pudra.com dan dvd si gelen oldu mu? Beni bugün aradılar,bedava dvd yi göndermemek için ellerinden geleni yaptılar sağolsunlar.Pilates dvd seti+topu+minderi varmış,çok ucuzmuş onu alın diyor. Kredi kartı numaranızı yollayın size gönderelim diyorlar.Çok sinir oldum,zorla birşey satmaya çalışan insanlardan da nefret ederim zaten!!! İstemiyorum dedikçe ama çok uygun fiyatı,siz düşünün yarına kadar karar verin deyip durdular. İstemiyorum kardeşim,siz bana hediyemi gönderin yeter :) Allah Allaaahhh...

bana gelmedi daha aramadılarda :))))
bende almam öle sevmiyorum ıyy ısrarcı insanları hiç sevmem hehe

15dk telefonda konuştular,inanır mısın? En sonunda siz bana hediyemi gönderin de ben o seti düşüneyim dedim öylelikle kapattı teli... Amaaan ne bunlar böyle yahu?

ben veriyim linkleri rendecim

douglas bu sene kurulduğu ülkede kaçıncı yılını kutluyor ?

Douglas Türkiye | Facebook
kazanan 12 temmuzda açıklanacak

İsme özel baskılı orijinal bir kupa bardak hediyesi kazanmak ister misin? Eğer sende Facebook’ta 250 veya daha üzeri arkadaşa sahipsen tek yapman gereken Hediyemix.com logolu T-Shirt görselini bir haftalığına profil resmin yapmak! Sonrasında 2 gün içinde isme özel baskılı bir adet kupa bardağı adresine geliyor! Başvur...u için Hediye Mix | Facebook profilini arkadaş olarak ekleyebilir veya TinyURL.com - shorten that long URL into a tiny URL Gör

Hediye Mix | Facebook

Birbirinden seçkin firmalardan hediyeler kazanma şansını bu bölümde yakalayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Bebek.com'a üye olmak ve anket formundaki soruları eksiksiz doldurmak... Bol şanslar!

online@tirasol.com
anılarınızı yada görüşlerinizi bize yazın arko tras sonrası krem kazanın

henüz öyle bir durumda yok tatlım en iyisi üye olmayım bebiş beklerken olurum
Olta At, Hediye Kazan - Oltaat.Com

:lepi:

anam şu dolucanın soruları da öss sorularından zor bee geçen ay yapmıştım bu ay hiç uğraşamam :))))

Back