• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaa kızlar bana yardımcı olmadınız bu numuneyi nasıl isticem ben
flormardan meselaa nasıl oluyo anlatıverseniz...
aşk olsun ama :1:

flormar falan vermiyor canım makyaj markaları vermiyor sanırım
rosense, dermalogica, yenikozmetik, doğadan(çay markası var ya o) buralardan isteyebilirsin. internet sitelerine gir iletişim bölümüne numune istediğini yaz ev adresini yaz tamamdır

yaa kızlar bana yardımcı olmadınız bu numuneyi nasıl isticem ben
flormardan meselaa nasıl oluyo anlatıverseniz...
aşk olsun ama :1:

bioder deracine bioblasta yolluyor 2 haftaya kadar dogadan da hemen yolladı 1 kutu cay bide denemekbedava com var oraya üye ol her gün gir mutlaka yorumlar yap sanada ürün yollarlar denersin yorum yazarsın bana mesela gecen hafta theramed diş macunu geldi orjinal boy

önemli değil canım burayı takip et arkadaşlar sık sık yazıyor zaten nerede ne olduğunu
tekin acar molped falan soru soruyor cevaplıyorsun ve kazanıyorsun arkadaşlar burada haber veriyor burayı takip et

günaydın kızlar bol numuneli günler :)))
dün arabada bebek var aksesuarı kazandım ama neye benziyor bilmiyorum hehe :P

günaydın arkadaşlar,dün rosense'ye mail attım,numune istediğimi belirttim.şimdi bana cevap yazmışlar,ankaradaki rosense satan yerleri belirtmişiler ve oradaki ilgili personelin adı ve numarasını vermişler,burada numunelerinizi temin edebilirsiniz yazmışlar.

Günaydın hatunlar,banada denemekbedava dan ilk defa hediye geldi.babalar günü için yazı yazmışdım 3m bileklik destekli mauseped göndermişler.bende babamda sürekli pc başında olduğumuz için çok işime yarayacak :))

Etiketleme başladı! Herkese bol şanslar :)
Eğlencenin Hızına Peugeot ile yetiş, her gün yayınlanacak fotoğrafta kendini etiketle, Kuruçeşme Arena’da Haziran ayı boyunca gerçekleşecek konserlere çift kişilik bilet kazanma şansı yakala!
Peugeot Türkiye | Facebook

bende QSPA DAN tester kazandınız dedi baakalım yeni üye oldum .gelecek mi.
peki biz kargo ücreti falan verecekmiyiz bilgisi olan varmı

Back