• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kıslar lıfebuoydan az önce kargom geldi pek cimrilermiş ayol.
2 tane 5 ml lik numuna sabun koymuşlar. şöyle minik bir şşişe olsaydı çantada taşırdık. yenisini alıp doldururduk. neyse bedava sirke baldan tatlıdır demi. kargo ücreti yok en azından.

merhaba arkadaslar bende mılupaya arkadasım ıcın uye oldum hamıle arkadasım ama hıcbısey gelemdı facedende uye oldum nıye gelmedı bana acaba....

Kızlarrr delikafadulden Fa dan paketim geldi sonunda hihoyyyt
Geçen hafta şikayetvar.com a yazarak Henkel'i şikayet etmiştim. Pazartesi günü beni arayıp göndereceklerini söylemişlerdi. Sonunda bugün geldi sırnaşık şey..

kızlar b,r haftadır giremedim foruma yeni numune gönderen firmalar varmı jacobs var sanırım onu nerden isticez

kızlar bu arada bana denemek bedavadan theramed diş macunu geldi orjinal boy denedim yorum yaptım cok gsel bi ürün sizde üye olun yorum yapın yolluyorlar bişiler mutlaka

arkadaşlar merhaba
bende sizleri bayağıdır takip ediyorum primanın sitesinde ödüllü fotoğraf yarışması var bebeği olanlar ilgilenebilir

10 Haziran – 7 Temmuz 2010 tarihleri arasında Migros ya da Sanal Market'ten Money Club Kart ya da Money Card ile Clear Men Şampuan ürünlerinden yapacağınız her 5 TL'lik alışverişinize bir çekiliş hakkı, yapılacak çekiliş sonucunda Ronaldo imzalı 2000 futbol topundan birini kazanma şansı.
http://www.migros.com.tr/Content....aspx?IcerikID=47

Makro'dan 1 MıLYON Hediye!Makro'dan 1 MıLYON Hediye! Kazı Kazan! BOŞ YOK!15 Haziran'dan itibaren Makro Kart Gold ıle yapacağınız 50 liralık alışveriş yapın, kazı kazan kartınızı kazıyın;Anında 10 Bin 26 Jnat Bisiklet, 10 Bin Rowenta 905 Aqua Plus Elektrikli Süpürge, 10 Bin Futbol Topu ve 970 Bin Süper Hediyelerden biri...ni kazanın!
.:MAKROMARKET:. HEP UCUZ HEP KALİTELİ

Babalar Günü Planını burada paylaş, babanı nereye götüreceksin, ne yapacaksınız? En çok beğenilen (Like) 2 plan Wamp'te 2GB hafızalı MusiCap kazanıyor! Yarışma bugün başlıyor ve bugün bitiyor, elini çabuk tut planlarını paylaş
Welcome to Facebook

Back