• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar günaydın!
yeni kozmetikten mail gelmiş. numunleri bittği için şu an gönderemiyorlarmış.
ürünler gelince yollayacaklarmış. adresimi istediler.
qspa dan numune istedim yanıt gelmedi.
pastel anket doldurdum.
hero baby ve milupaya üye oldum.
milupa hamilelik için numune krem cd filan gönderecekmiş.

kızlar bende palettenin yarışmasına katıldım. Saç boyası kazandınız dedi nolcak şimcik :uhm:

kızlar bende palettenin yarışmasına katıldım. Saç boyası kazandınız dedi nolcak şimcik :uhm:

tebrik ederim.. sizi arayıp hangi rengi istediğinizi soracaklar diye biliyorum... kaydirigubbakcemile5

birşey sormak istiyorum.. telefon numarasına ev telefonu mu yazdınız cep telefonu mu? :1rolleyes:

tebrik ederim.. sizi arayıp hangi rengi istediğinizi soracaklar diye biliyorum... kaydirigubbakcemile5

birşey sormak istiyorum.. telefon numarasına ev telefonu mu yazdınız cep telefonu mu? :1rolleyes:
cep telefonumu yazdım nedenki :uhm:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

az once dogadan cay geldı kayısılııııııııııııııı cok sasırdımmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrrrr banada az önce kargodan paket gelmiş.
bir baktım doğadan kayısılı çay.
bende şaşırdım istek yapmamıştım.
geçen kampanyada gönderdiklerine yolluyorlar galiba. kaydirigubbakcemile2

Merhaba kızlar.Ya şu yeni kozmetikten gelen krem numunelerini nasıl kullanıcaz açıklamaları yok????

Doğadan banada yollıycaklarmış bakalım kaç günde geliyor kızlar.Ne geliyor??

doğacı ne yolluyor??

canım düzeltiyorum doğadan dı firmanın adı yanlış yazmışım ama doğacıda bi kozmetik firması yazarsan iletişim bölümüne oradanda ürün gönderiyorlar kargo parasını kabul edersen kargo ücretide 3,5 du sanırım bir sürü krm numunesi makyaj tem.mendili sabun falan geliyor

doğadanda ürün göndereceklermiş

Back