• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
TEMİZLİK ÜRÜNÜ PARFÜM Bİ SÜRÜ EŞANTİYON BİoBELLİNDA NIN SİTESİNE GİRİP İLETİŞİM KISMINDAN İSTENECEKMİŞ YADA kargo @ biobellinda. com. tr ADRESİNE MAİL ATACAKMISIZ BELEŞ GELİYORMUŞ BEN ŞİMDİ YOLLADIM ARKADASLARIMADA HEMEN YETİŞTİRDİM HIMM BİDE ARASTIRMALARIMA GÖRE BAZEN SADECE KATALOG BAZENDE TEMİZLİK ÜRÜNÜ 250 LİK SoLÜSYONLAR CAM BEZİ WEYA 12 YADA 8 Lİ TESTER YOLLUYORLARMIS opuyorumnanaktan
Kampanya ödüllü olunca güzel, arkadaş!
Eğlendirici, katılması keyifli olacak…9 Mart – 11 Haziran 2010 tarihleri arasında Süt Adası – Günde 2 Bardak sitesine üye olup, sitede oyun oynayan kişiler hediye kazanma şansına sahip oluyor. Her hafta toplamda en yüksek puan alan kullanıcıları hediye kazanıyor.
ödüller .
* 1. Ay, her hafta 5 erkek cocuğa Iron Man oyuncağı, 5 kız cocuğa Barbie günlük
* 2. Ay, her hafta 5 erkek cocuğa Ben10 saat, 5 kız cocuğa Winx saat
* 3. Ay, her hafta 5 erkek cocuğa Monopoly, 5 kız cocuğa Süper Doktor ödül verilecektir.
kaydirigubbakcemile2
sanal gardrop :lepi:
http://www.vogue-eyewear.com/virtualcloset/tr/ 20 Nisan -20 Temmuz 2010 tarihleri arasında Vogue’n Sanal Gardırop oyununu oynayanlar arasından yapılacak olan çekilişle 1 kişi son moda kıyafet ve aksesuarlar ile dolu bir hediye seti kazanma sanşına sahip olacak. Adet LouisVuitton Speed 25 monogram canta,
1 Adet Swatch color codes model saat,
1 Adet Accessorize Hasır şapka,
1 Adet Nine West sandalet ayakkabi,
1 Adet Levis Jean mont,
1 Adet Mango Triko elbise,
2 Adet Yargıcı kolye (boncuk ve plastik),
1 Adet İpekyol Trenchkot,
1 Adet Sunset Bikini,
1 Adet Vogue VO2609SB gunes gozlugu,
1 Adet Vogue VO2623SB gunes gozlugu,
1 Adet Vogue VO2607S gunes gozlugu,
1 Adet Tory Burch clutch canta,
1 Adet Banana Republic keten canta,
1 Adet Guess koton elbise,
1 Adet Furla deri cuzdan,
1 Adet Machka saten elbise,
1 Adet Banana Republic triko hirka,
3 Adet Penti koton opak 40 denye corap,
1 Adet Stefanel yagmurluk,
1 Adet İpekyol Saten bluz,
1 Adet Guess kemer kaydirigubbakcemile4 hadi bakalım inşallah aramızdan birine cıkar olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Kızlar bende Şımdı taft resım gÖnderdım ve Üye oldum ası olarak puanlarınızı beklerım artıkk..

http://www.bizimusulmakarna.com/herkese-kazandiran-yarisma/

1. Blogundan en fazla ziyaretçi gönder, kazan!
Yarışmaya Katılım Nasıl Olacak?
www.bizimusulmakarna.com’un “Paylaş” sayfasında yer alan widget’i bloguna yerleştir.
1 ay boyunca en fazla ziyaretçiyi blogundan sen gönder ve hediye havuzundan hediyeni kazan.
Blogundan en çok ziyaretçi gönderenler aşağıdaki 3 hediyeden birini seçebilecek
Birinci hediye; Karaca Marifetli Set
ıkinci hediye; Karaca Nostalji Tencere Seti
Üçüncü hediye; Karaca Fine bone Kahvaltı Seti

2.Tarif gönder, kazan!
Yarışmaya Katılım Nasıl Olacak?
www.bizimusulmakarna.com’un “Tarif Paylaş” sayfasında kendine ait makarnalı, bizim usulde tarifini ve iletişim bilgilerini paylaş,
Her ayın sonunda moderasyon ekibimizin (jürinin) yapacağı değerlendirmede birinci ol ve hediyeni kazan…

Tarif Gönder yarışmasını kazananlar aşağıdaki 3 hediyeden birini seçebilecek
Birinci ödül; Karaca Dominant Çaydanlık
ıkinci ödül; Karaca Trend tekli tencere
Üçüncü ödül; Karaca Violet Çatal Kaşık ve Bıçak Takımı

ben de vogue katıldım,sanal gardroba stil gönderdim..çanakkale olarak,başka katılan var mı?tam benim stilim oldu yalnız..

Herkese iyi pazarlar opuyorumnanaktan
http://www.hassascildim.com daki formu dolduranlar arasında yapılacak çekilişte 1 kişi çift kişilik Paris seyahati,
50 kişi 100 TL'lik, 100 kişi 50 TL'lik La Roche-Posay hediye çeki kazanacak!

33013_kucuk.jpg

burdaki kadar açık ve parlak olmadı, bunun koyusu oldu. saçımın alt rengi kahverengi buarada. açık renk saça daha güzel olabilir.

33013_kucuk.jpg

burdaki kadar açık ve parlak olmadı, bunun koyusu oldu. saçımın alt rengi kahverengi buarada. açık renk saça daha güzel olabilir.

bende açık renk saçlarıma bakır yaptırmıştım ilk 2 yıkamada saçın rengi akmıştı 2.kez boyamak lazımmış aklınızda olsun :)

günaydın kızlar iyi haftalar bi sürü şey vardı yawww ne güzel hepsine bakrım katıldım :)
teşekkürler

Back