Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

cnm bana da öyle demişlerdi tekrar iletişimden yazdım. bayileriniz numune vermiyor lütfen gönderin, kargo parasını ben öderim yazdım ve 2.5 tlye geldi kargom. 14 parça göndermişler.zemuszemus

cnm bana da öyle demişlerdi tekrar iletişimden yazdım. bayileriniz numune vermiyor lütfen gönderin, kargo parasını ben öderim yazdım ve 2.5 tlye geldi kargom. 14 parça göndermişler.zemuszemus

utanırım ya bida yazamam :kedi: yok dedik kızım sana git yerinden al derlerse rezillik valla kaydirigubbakcemile3

mrhaba arkadaşlar uzun zamandan beri sessizce sizleri takip ediyordum ve bnde sizlerle beraber birkaç yere mail attım rozi,molfix ve babystardan numune ürünler geldi.emin olun para verip alsam bu kadar mutlu olamazdım ve en sonunda aranıza katılmaya karar verdim.herkese merhaba.

hee ürünler gelmese aramıza katılmıcaktın yanikaydirigubbakcemile3 şaka şaka.hoşgeldin aramızaaaaa:lepi:

bana şu ana kadar birtek rosenseten geldi( ben de çok sverim öyle minik minik şeyler.Markete gidince bakarım dergiler promosyon birşey veriyor mu diye:)

banada rosense 16 krem bi plaj çantası
bi markadan mama geldi ama unuttum : 3 tane mama bi önlük gelmişti
3 markadan bebek bezi
penguen mısırdan 6 tane mısır
dermoligadan maske 2 tane
bioder bioxsin ve bi selülit markasından krem ve şampuan ve 2 kere gönderim yapmışlar ayrı tarihlerde
sonra Kuran cd si

aklıma bunlar geldi ...şu traş takımını çok istiom yaa inş hepimize çıkar kızlar yaaa

kızlarrr bana da babystardan 4tane bebek bezi geldii bugün ve birde bioblas'tan geldii 2 bioblas şampuan 2 tüy azaltıcı krem 1 yoğun nemlendirme kremi 1 selülit kremi 1derin kırışıklıklara karşı krem 1er tane temizleme jeli ve sütü 2tane de saç dökülmelerine karşı balsam toplam 11 tane ama hepsi ufacık yani 1 kullanımlık hepsi kızlar kafamçokkarıştı olsun hiç yoktan da iyidir yaninaniknanik

oo baya gelmiş size şanslısınız:) ben şansısımdır gerçi bana az gelmesi doğal:)

o traş takımı bana çıkmasa da üzülmem.Traş yapmıyorum ama; minik minik şeyler çok hoşuma gidiyor çok sevimli oluyorlar:) bana neden yollamıyor bu cimriler okadar da kozmetik alırım.

kargo parası verdin mi cnm bioblasa? güle güle kullan hepsini.hihoyyyt

canım magnum ve nescafe galiba üründen çıkan şifre ile çekiliş yapıyor yoksa yanılıyormuyum...

bide pekmen iletişim bölümünei yazcaz kargo parası alıyormular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…