Hoslaniyordum evet ama öyle çok bir sevgi yoktu daha ondada yokmuş meğer olsa bi anda değişmezdiMetnin hiçbir kısmında onu sevdiğini filan okumadık yalnız.
Sen peşinden koşulmasını sevmişsin, o seni elde edince istediğini bulamamış, sen gururuna yedirememişsin peşinden koşmayışını. Bitti.
Hadi otur ders çalış acık.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
becerebildigim tek sey kaybetmek
- Konu Sahibi Gizmopoli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Iste o hatayi yaptım salak gibi .Aslında alakası yok ben erkeklerle iyi anlaşan samimi olsn bi insanım o hem kıskanç olmanı seviyorum diyip kıskanıyorsun diyip gitti ve kendiside kıskançlık yapıp gittiAyrica kısa bir dipnot: hiçbirzaman bi erkeģe inat yapicam diye başka erkeklerle samimiyet kurma kendi kaliteni düşürme seni önemsemeyen insana en iyi cevap umursamamaktır..
Iste benim salakligim ama ilk başta öyle iyiydi ki sonra bu durumu kullanıyorsun beni sürekli bırakıyorsun diyip değiştiKafanı niye böyle şeylerle meşgul ediyorsun ki ? Boşver unut gitsin sınava da az bir dönem kaldı bu sınav stresinde çabuk unutursun bence.
Ayrıca çocuk sana resmen alttan alttan bir şeyler söylemiş sen de sanki çok normalmiş gibi tekrar konuşmuşsun.Ne demek sınıftaki her erkekle samimisin ondan izin mi alacaksın arkadaşlarınla samimi olurken ?
Acaba başkası mi var deli gibi isterken ne oldu bi anda yine mi kandirildim yoksainsan oğlu iki yüzlüdür tatlım sen boşver takma hiç kafana uğraşmana bile değmez ..
Aynen öyle sadece fikir almak istedimKızın ağzına iki tane patlatın da tam olsun..İnsan gibi güzelce danışmış tavsiye vermek yerine nedir bu azarlamak sorsam hepiniz mükemmelsiniz.
- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
bilemiyorum ki canım şimdi ne desem yalan olur yani her şey olabilir. sıkılmış olabilir ya da dediğin gibi bir başkası olabilir. erkeklerin ne yaptığı belli olmaz ..Acaba başkası mi var deli gibi isterken ne oldu bi anda yine mi kandirildim yoksa
Doğru söylüyorsunbilemiyorum ki canım şimdi ne desem yalan olur yani her şey olabilir. sıkılmış olabilir ya da dediğin gibi bir başkası olabilir. erkeklerin ne yaptığı belli olmaz ..
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Boşver tatlım sıkma canını dediğim gibi daha çok gençsin önüne daha ne insanlar çıkıcak inan ki kafanı yorduğuna değmez gülüp geçiceksin ilerde bunlara..erkekler işte gitmek istedikleri zaman bi bahane bulup gidiyolar bişekilde..o yüzden üzülme o seni sildiyse sende onu sil ve hayatini yaşamaya devam etIste o hatayi yaptım salak gibi .Aslında alakası yok ben erkeklerle iyi anlaşan samimi olsn bi insanım o hem kıskanç olmanı seviyorum diyip kıskanıyorsun diyip gitti ve kendiside kıskançlık yapıp gitti
Evet gitsin umrumda değil ama merak ediyor insan bu kadar isterken bi anda bi Bahane yle neden gittiBoşver tatlım sıkma canını dediğim gibi daha çok gençsin önüne daha ne insanlar çıkıcak inan ki kafanı yorduğuna değmez gülüp geçiceksin ilerde bunlara..erkekler işte gitmek istedikleri zaman bi bahane bulup gidiyolar bişekilde..o yüzden üzülme o seni sildiyse sende onu sil ve hayatini yaşamaya devam et
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Başka biri varmı hayatında ?Evet gitsin umrumda değil ama merak ediyor insan bu kadar isterken bi anda bi Bahane yle neden gitti
Bilmiyorum olduğunu düşünüyorum çünkü ben yeter konuşmayalım dediğimde sacmalama herkesi silerim sen kal diyen şimdi umursamiyor direk onlar için sildi beniBaşka biri varmı hayatında ?
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Demekki hayatinda baska biri varBilmiyorum olduğunu düşünüyorum çünkü ben yeter konuşmayalım dediğimde sacmalama herkesi silerim sen kal diyen şimdi umursamiyor direk onlar için sildi beni