• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebıslerın ılk bayramlıları

gulce2008

zeynep
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
895
4
296
İstanbul
hep soylerlerya eskı bayramlar dıye cocukken bayramlarda cok eglenırdım yenı kıyafetlerımı basucuma koyardım defalarca denerdım.sımdı kızıma aynı duyguları bende yasatmak ıstıyorum her bayramda onu mutlu etmek ona bayramı hıssettırmek ıstıyorum daha kucuk gercı anlayamaz belkı ama resımler var artık gosterırız buyuyunce.sız ne dusunuyorsunuz bebıslere cıcıler aldınız mı?

evet bız bebeğimize aldık cicişlerini heps cok tatlı bayrama kadar dayanamayıp gıydırebılırım bıle.

doğumda gelen cicileri duruyo daha ama ben yinede alıcam sanırım oğluma bayramlık şöle minik adam yapmak istiyorum çok tatlı olur yerim ben onu

bende oğluma allah nasip ederse yarın alacam bayramlığını.nedendir bilmem ama şimdiden sanki kendime alacakmışım gibi heyacanlığım. oğlumla ilk bayramımız daha nice bayramlara inşallah.

ben hıcbır sey almadım.cok cabuk buyuyorlar evde bır suru kıyafet var hedıye ne gerek var.bana fuzulı gelıyor belkı bır daha gıydırmeden kucuk kalacaklar.

ah kızlar ben de aynı durumdayım
yeni cicileri olmasına rağmen ramazan girdiği hafta aldım kızımın bayramlıklarını
kıyamam ben ona:)

benımde kızımın hıc gıymedıgı kıyafetlerı vardı ama kıyamıyor ınsan ya aldım kızıma yenı yenı cıcıler gule gule gıysın

yaaa bende aldım ,kızıma cici bir elbiseşutarafagitti ben çocukken annem bana bayramlık alırdı, onu defalarce giyer çıkarırdımsırnaşık şeyannem kızardı kızım lütfen sabret derdi, ama ben ağlardım anne banane giyip gezeceğim ben bunlarla diye,hihoyyyt ne alemim, şimdide bebişime giydirip gezdiresim geliyor ama bakın denedim birde resmini çektim... nede olsa ilk bayramlığıkaydirigubbakcemile5

Benim oğluşum daha doğmadan ananesi almıştı bayramlığını..gömlek pantalon giyicek paşam..kurban bayramında giyicekleri de hazır:))

bende önceden aldığım giydirmediğim bir sürü kıyafeti var onlardan birini giydireceğim ama uzun kollu hırka almak istiyorum

ben bu hafta sonu alıcam oglumun bayramlıgınıııı ay ne seker olur yaa annanesıne gıdıcez el opmeye:D

Bizimde ananemiz,dedemiz çok heyecanlı...oğluşum ilk torun..el öpüp bayramlıklarımızı alıcaz:))

bızde cok heyecanlıyız dedemız ananemız babanemız hepsı cok heyecanlı herıkısınıne ılk torunu bayramda bursaya gıdıyoruz burada yalnızız

valla oglum ıkı taraftanda 5.torun oldugu ıcın kımse sallamıyor bızı.kımse heyecanlı degıl yanı sız ne sanslısınız.

büyük kızım 8 yaşında her bayram bayramlık almışımdır şimdi küçüğümede aynen devam hatta haftasonu iki prensesimede bayramlıklarını aldım.Allah yavrularımıza güzel bayramlar görmelerini nasip etsin...sağlık mutluluk versin...

dsc00487ka5.jpg
[/URL][/IMG]
bu da benim oğluşumun bayramlığı kocaman adam oldu bebişim:roflol:

kızlar aldığınız cicilerin resimlerini koyun da bakalım biz de cts hem doktor kontrolüne hem alışverişe gidicez. güzel bişey bulabilirsem alıcam kuşuma resmini çeker de koyarım

Back