• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebıslerın ılk bayramlıları

grnt036xy2.jpg

kızımın bayram cıcılerı

canım boyutlardan 640-480 sanırım onu seçiyorsun birde resize image diye bir kutucuk var onu işaretliyorsun o zaman oluyo aynı hatayı ben de yapmıştım

ay ya ne büyük bir sevinç:) bebişlerimizle ilk bayramımız çoğumuzun :dance: ben bi sürü bayramlık almıştım,dayanamıp giydirdim biri hala duruyo onu giydirmedim sadece sırnaşık şey ama nedense sanki bayram haftasına girince bayramlık alınırmış gibi geliyo bana,yani bu hafta gidip hem eşime hem bana hem de miniğime güsel bayramlıklar almak istiyorum yerimseniben alınca da rsmini çekip koyarım inşallah :1rolleyes:

henüz kucak bebeleri olduğu için ben elbise tercih etmedim o sebeple kuzuma pantalonlu takım aldım

çok şekerler yasoncum bayıldım bu arada alttaki yatak örtüsü sanırım ona da bayıldığmı belirtmem lazım
ben de elbise almıyorum hiç çok zor oluyor kucakta ve elbise hiç göstermiyor kendini

henüz kucak bebeleri olduğu için ben elbise tercih etmedim o sebeple kuzuma pantalonlu takım aldım

bayıldım cok guzel kıyfetler almıssın.zaten kız bebek ıcımde yaradır gorunce ıyıce ımrendım.ıyı gunlerde gıysın canım kızın cıcılerını

teşekkür ederim sevgili füsfüs ve keri34

evet fondaki yatak örtüsü ben çiçekli böcekli şeyleri çok severim :)

çok güzeller kız çocuklarına çok güzel şeyler var bende ogluşuma aldım tabiki kızlarınki gibi cicili bicili olmuyorlar:nazar:

evet kıs çocuklarına allı pullu boncuklu süslü püslü çok seçenek var ama erkek çocuklarıda küçük adam oluyorlar onlarada çok yakışıyor özellikle babalarıyla aynı giydirildiklerinde çok sevimli oluyorlar...mesela hem oğluna hem babasına aynı renk gömlek :) çok şirin olur bu fikrimi birdahaki bayram için bir düşün istersen...

valla bence bir resim yarismasi yapilmali
bayramliklarini gidirip resimlerini cekelim sonra buraya koyalaim bakalim en sik kim :)))

Bugün baktım biraz , elbiseler etekli takımlar çok cici ama hiç kullanışlı olmuyor,kucakta olduklarından,sanırım pantolonlu alıcam.
Ve 65 civarı hep fiyatlar :(

ay evet kendi cocuklugumu hatirladimda arefe gününden hazirlardim kiyafetleri bas ucuma ve sabaha kadar rüyamda giyer dururdum ,sabahi zor ederdim.....kizimin dolabinda giyilmemis kiyafetleri var bir sürü bayramlik ama nedense illaki yeniden almak istiyorum bakalim bu gidisle alicaz anlasilan :)))))

Back