• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebıslerın ılk bayramlıları

buğranın ve defnenin bayramlıkları çok güzelmiş güle güle giyinsinler giydirincede resimlerini çekip bize göstermeyi unutmayın

teşekkür ederiz canım. çok cici elbiseler vardı ama olmuyor işte kucakta. bu kıyafetimiz de çok küçük değil havalar ısınana kadar giyebilir ve 3 parça üstü içi içe baya kullanışlı onun için aldım.

sağol teyzesi bende şimdi senin kızınınkilere baktım geçensefer açılmamıştı. çok beğendim iki cicisinide ayakkabılarıda çoook güzel. kızlar ne şanşlı ya ben onları bulana kadar akşma kadar dolaştım. kızlara bi mağazaya giriyorsun seç beğen al. güle güle eskitsin cicilerini annesi

yaaa bende aldım ,kızıma cici bir elbiseşutarafagitti ben çocukken annem bana bayramlık alırdı, onu defalarce giyer çıkarırdımsırnaşık şeyannem kızardı kızım lütfen sabret derdi, ama ben ağlardım anne banane giyip gezeceğim ben bunlarla diye,hihoyyyt ne alemim, şimdide bebişime giydirip gezdiresim geliyor ama bakın denedim birde resmini çektim... nede olsa ilk bayramlığıkaydirigubbakcemile5

ayyyyy canım kızın çok tatlı yaaa..maşaallah.ALLAH bağışlasın.rabbim ikinizde uzun ömürler versin..

hepinizin bebişlerinin bayramlıkları harika.benim kızımın ilk bayramı değil.2 yaşında benim meleğimde ama yine heyecanla aldım bayramlığını.çok güzel bir duygu.allah herkese tattırsın.hepinize yavrularınızla nice bayramlar diliyorum.:emir_bebek::emir_bebek:

ya ben cekıp koydum ama profılımdekı resımlerde cunku buraya eklemeyı beceremıyorum.

bayramligi cok güzel canim gülle güle giysin valla bende nasip olursa bayram günü ceker koyarim cünki yeni bisey almadim 3 hafta önce dogum günü vardi cok hediye geldi onlari giydirdim ama benim hediyemi daha giymedi nasipse bayramda giydirmeyi düsünüyorum

bende dayanamayıp aldım fotolarını akşam eve gidince koyarım.anneanneside 2 takım almış.babaanneside alacaktı.bebişleriniz güle güle giysinler.iyi bayramlar

yason ve sembar bebekleriniz çok tatlı maşallah bayramlıklarıda çok yakışmış hele saçlarına bittim bizim kızın hala erkek çoçuğu gibi erkek çocuklarına bakıyorum onların bile bizim kızdan fazla genlerden heralde bizimki keltoş babasına çekmiş

Back