bende henüz hissedemiyorum semracım.o kadar kendimi dinliyorum ama tık yok.bi hissedebilsem o zaman çok rahatlayacağım.
Kızlar endişelenmeyin bende çok endişelendim ne zamandır hissedemiyodum.Anneme sordum ekek çocukları daha geç oynar dedi.Dün doktora gittim ben hiç oynamıyo zannediyodum ama var ya ağzı sürekli çalışıyo.Habire bişeyler yiyo sanki bu arada erkekmiş bizim bebiş.Çok hareketliydi dönüyo elini ağzına götürüyo.Doktora sordum niye hissetmiyorum diye endişelenme dedi 5. aydan sonra net olarak hissedersin dedi daha kasları kuvvetlenmedi.Daha kuvvetlenince net hissedersin dedi çok güzeldi yaaa.İnşallah bi problem yoktur merak etme canım sen demiştin dersin
ben biraz kiloluyum ondan mı acaba diyorum gerçi 1-2 hafta daha olabilir yazıyor önünüzde ondan da olabilir ama genede insan tedirgin oluyor :çok üzgünüm:
Kızlar endişelenmeyin bende çok endişelendim ne zamandır hissedemiyodum.Anneme sordum ekek çocukları daha geç oynar dedi.Dün doktora gittim ben hiç oynamıyo zannediyodum ama var ya ağzı sürekli çalışıyo.Habire bişeyler yiyo sanki bu arada erkekmiş bizim bebiş.Çok hareketliydi dönüyo elini ağzına götürüyo.Doktora sordum niye hissetmiyorum diye endişelenme dedi 5. aydan sonra net olarak hissedersin dedi daha kasları kuvvetlenmedi.Daha kuvvetlenince net hissedersin dedi çok güzeldi yaaa.İnşallah bi problem yoktur merak etme canım sen demiştin dersin
evet bıdışım çok heyecanlıyım 12.30 gibi ranedum oradan çıkıp bir arkadaşıma gideceğim akşama doğruda anneme annemden yazarım saat 16.00 yazarım herhalde dua edin kızlar hersey yolunda olsun çok endişeliyim hareketlerini hissedemiyorum diye senağlama
bende 2 bucuk haftadir hissediyorum ilk hafta cok azdi kipirdamalar doktorlar diyo ki ikinciyi daha erken hissedersiniz diye bilmiom da benimkide ayni zamanlarda hissettim oglumda da oyleydi simdi bu bebegimde de ayni hele bu hafta masallah hic durmuo habire zip zipliyor karnimin icinde kurban olsun annesi ikisine de
Takvimime dikkat etmemiştim bugün... Tam da konuyla ilgili birşeyler söylüyormuş... Diyor ki eğer annecim hala hissetmediyse yakında tekmelerimi hisseder... demekki bi kaç hafta içinde hissedecez :)))
evet canım aynen öyle söylüyor :dance:haklısın bak bana bir mesajda senin bebişten geldi üzülme semra teyze diyor bana yakında hissedersiniz diyor a.s.
öyle valla... düşüncelidir benim bebişim :)))
sonunda bende ögrendim prensesim olucak cok mutluyuzzzz cok istedik kızımız olsun diye:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?