cok sagol canım inan doktora varya 8 kere sormuşum tamam kız kızz dedi dedi inandım artık inanamıyodum bak dedim doktor sonradan erkek olmasın yok dedi kız icim rahatladı eşimle bir cıglık attık uctuk havalara cok sevindik ayy süper bişi kızlar yaa inşallah sizin bebişlerde biran önce gösterir cinsiyetlerini allah gönlünüze göre versin inşallah :sm_cool::dance::dance:
Ay adasu gerçekten çok güzel bi duygu bende geçen hafta girdim erkekmiş zaten içimden geçende oydu.Öyle güzel ve muhteşem bi duygu ki doktor oan gösterince kalbim pır pır etti inanılmaz bişey.Allahım kucağımıza alacağımız o mutluluk dolu günleride nasip etsin inşallah yaaaa
üzmez annesi doktorumuz sag olsun 45 dk gecti sanırım izletti melegimiben inanamadım cünkü kız olduguna etrafımda herkez erkek diyince erkek sandım :) ohh yaa cok şükür vallahi inş. degişmez bakalım semrascım seninki ne cıkıcak arkadaş gelsin kızıma sen ne istiyosun gönlünden gecen nedir?
evet bende hep bakıyordum almak istediklerim oluyodu ama cinsiyetini bilmedigim icin alamıyordum ama sürekli pembe şeylere baktıgımı farkettim yatagıda pembe lila begenmiştim onu alıcaz inşallah :) önemli olan hayırlısı saglıklısı tabiki kız erkek farketmezdi sonucta ilk bebegim ama gönlümüzde yatan kızdı cok şükür alahıma:asigim:
süper bişi yaa anlatılmaz bi duyguymuşŞeniz inanırmısın sabaha kadar uyumadım uyudugum anlardada sürekli cinsiyet rüyaları gördüm doktorum degişmiş yeni gelen doktor kızın olucak diyordu oraya bir gittik doktorum gercekten gitmiş şok oldum napıcam edicem doktor bulmam lazım gene derken onun yerine gelen eski doktorumdan kat kat iyi cıktı cok şükür cok mutlu oldum :1rolleyes: bide prensesimi bana yarım saat gösterdi en az ben inanamadım sürekli sordum kız kızz kızz dedi her defasında eşimle havalara uctuk muhteşem bişimiş yaa offf :asigim::dance:
Adasu öncelikle tebrik ederim canım ne güzelki öğrenmişsin ve gönlünden geçen olmuş. Yalnız biliyorsunki seninle doktorumuz aynı yada aynıydı nereye gitmiş Mustafa Bey çok şaşırdım şimdi yerine gelen kim nasıl bi doktor?
Üner Bey'i tanıyorum daha önce yan odadaydı Mustafa Bey bi kez bişey danışmak için çağırmıştı onu benim plesantayla ilgili. Daha tecrübeli olduğunu düşünmüştüm bende adam 93 mezunu Mustafa 2000 mezunuydu yıl farkıda var aralarında. Ya bide Mustafa Bey şakacı falandı ama ben ona sorucam herşeyi unutuyordum gidince dediğin gibi hızlı konuşuyordu ya belkide ondan.
Benimde cumartesi kontrolüm var sende sevdiysen Üner Bey'i bi gidip bakıcam inşallah bende severim. Bu arada nasıl öğrendin Düzceye gittiğini Asya'yamı sordun çünkü daha önce Hakan Bey vardı oda çok iyi bi doktordu ben gidince onu sordum söylememişlerdi.
Ya bende sevindim şimdi sen böyle anlatınca. Birde Adasu bazı hastanelerde bebeğin hareketlerini bir dvd'ye çekip veriyorlar Acaba bu hastanede bizede ilerleyen haftalardamı yapacaklar bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?